IronFence специализира в продажба, доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение на конкурентни цени. С тази си дейност целим да създадем един затворен цикъл от търговски и изпълнителни дейности. Ние сме надежден партньор, на когото могат да разчитат както големите корпоративни клиенти, така и частни лица, нуждаещи се от модерно и ефективно средство за защита и контрол.

Видеонаблюдението е сектор, растящ с бурни темпове, поради нарастващата нужда от адекватна защита на частната и фирмена собственост. От услугите ни особено голяма нужда имат търговските обекти, производствените предприятия, складовите бази, административните и финансовите институции.

Предвид нарастващата битова престъпност в световен мащаб, от качествено и надеждно домашно видеонаблюдение на достъпна цена, се нуждаят и редовите поданици на страната ни. Разработките, предназначени за битови нужди се различават по брой технически компоненти, мащаби и методи за съхранение и управление на записите. Цената им също е различна.

Най-лесният и сигурен начин да предпазите своя имот от набезите на крадци и недоброжелатели, е монтирането на ефективно видеонаблюдение за дома. Камерите ни са способни да покрият един сериозен периметър, осигурявайки непрекъснат поток от информация относно събитията, протекли във ваше отсъствие.

Цялостно решение за непрекъснат контрол над охранявания периметър

Предлагаме висококачествени системи за видеонаблюдение на цена, в която е включено всичко необходимо за изграждане на ефективен мониторинг в затворени помещения и открити пространства. Продуктовият ни асортимент включва пълната гама HDCVI, HDTVI и IP камери на водещи марки, сред които HIC Vision, Dahua, Safer, пригодени за вътрешен и външен монтаж.

Това, което ще получите от нас включва:

  • Комплекти за видеонаблюдение;
  • Дигитални и аналогови камери;
  • DVR и NVR рекордери;
  • Аксесоари за въвеждане на оборудването в експлоатация;
  • Монтаж и цялостно изграждане.

Имате възможност да поръчате само отделни компоненти, както и напълно окомплектована система за видеонаблюдение на изгодна цена. Конфигурациите са съобразени с площта и особеностите на различните обекти. Наша задача е да ви насочим към подходящите технологии и продукти, съобразно индивидуалните ви нужди, изисквания и бюджет.

Готови сме да съдействаме при нужда от допълнение или ъпгрейд на действащи конфигурации, а също и да поемем цялостното изграждане на видеонаблюдение в новопостроени обществени, търговски и промишлени сгради. За специалистите в монтажните ни екипи няма невъзможни задачи и половинчати решения.

Системите за видеонаблюдение на работното място на китайската марка Dahua са сред най-добрите съвременни решения за различни по площ търговски обекти. Интелигентните функции на камерите на марката включват преброяване на хора, анализ на критични точки и определяне на зоните с най-голям потребителски интерес.

Видеокамерите ни ще ви помогнат не само да ограничите посегателствата, но и да анализирате и планирате търговската си политика. Наблюдението на служителите ще ви позволи да коригирате някои поведенчески грешки, а също и да подобрите професионалното им представяне, въвеждайки в практиката си методи за поощрение, а понякога и санкции.

Монтажните дейности – ключов фактор за ефективността на системата

Не всички фирми за видеонаблюдение се ангажират с монтажа и конфигурирането на отделните компоненти на системата. За тях основната фирмена дейност е фокусирана върху продажбите на техническите средства. За да работи добре една подобна система, независимо от нейните мащаби и вид на технологията, тя следва да бъде правилно интегрирана в обекта.

От значение е и типа технология, който ще се използва. С монтаж на камери за видеонаблюдение от аналогов тип е възможно да се защитят ефективно по-малки частни имоти. Аналоговата технология претърпя редица подобрения, предлагайки по-висока резолюция на изображението и повече опции за анализ на записите. Тя обаче все още дава малко възможности за отдалечен достъп.

Монтирането на дори само една PTZ камера за видеонаблюдение на жилищен вход е желателно да се извърши от специалист, защото само по този начин, охранителната техника ще изпълни своята функция, а капиталовложението ще бъде оправдано. Експертите от компанията ни ще извършат инсталацията правилно и прецизно, а освен това ще ви дадат полезни насоки относно управлението на системата.

Всяка готова конфигурация се предлага заедно с инструкции за свързване и монтиране, което съвсем не означава, че всеки може да се справи успешно с операцията по поставяне на камери за видеонаблюдение на дома. Процесът е още по-сложен, когато се касае за смесени и многокомпонентни системи, включващи IP разработки с опции за достъп и управление през мобилен телефон.

Предлаганият заедно със системите за видеонаблюдение монтаж е на разумна цена, което е още една причина да се доверите на нашата компания. Средствата, които ще отделите за монтажа и изграждането на една ефективно действаща конфигурация, ще ви се строят символични на база на това, което бихте изгубили като материални активи, ако оставите дома си или бизнес обекта си незащитен.

Всичко необходимо на конкурентни цени

Като основен доставчик на пълния спектър продукти в областта на системите за сигурност, ние предлагаме и адекватни записващи устройства, съобразени с вида и конфигурациите на различните системи за видео наблюдение. Наред с доставката, е възможно да поемем и инсталирането на видеорекордера, заедно с въвеждане на предпочитаните потребителски настройки.

Поддържаме в наличност и богата гама аксесоари, необходими за въвеждане на видео системите в експлоатация, сред които захранващи кабели, конектори, букси и др. Тъй като конфигурирането на всички компоненти е от ключово значение за тяхната ефективност, сме готови да изготвим предварителен проект, съобразен с особеностите и нуждите на обекта.

Видеонаблюдението, изградено от нас, ви дава предимството да получите пълната равностойност на направената от вас финансова инвестиция. Благодарение на достъпните ни цени, вие ще имате максимален контрол и ефективна защита на материалните си придобивки, спестявайки си средствата, нужни за жива охрана.

Камерите за наблюдение са изключително надежден начин за разкриване на престъпления от всякакъв характер, но те се използват все по-често и за контрол на служителите в различни търговски и производствени предприятия. Приложението на видеосистемите в съвременния свят е огромно.

Предлагайки ви разумни цени както на самите продукти, така и на специализираните дейности, ние няма да допуснем да изоставате от модерния свят. Защитата от посегателства над живота и материалната ви собственост е все по-достъпна и като намиране на добър изпълнител, и по отношение на нейната финансова стойност.

Винаги е по-разумно да се доверите на водеща компания в областта на сигурността, която ще ви предложи най-доброто решение за вашите цели и нужди, отколкото да залагате на половинчати мерки. Не се заблуждавайте, че с покупката на камера вече сте решили проблемите със защитата на личния си или стопански имот. Операциите, свързани с изграждането на такъв проект са твърде много и прекалено сложни, за да се заемате с тях сами.