Ние предлагаме не просто изработка на висок клас пешеходни метални врати, а завършена, комплексна услуга, която гарантира по-висока функционалност и по-дълъг експлоатационен живот на съоръжението. Ние изпълняваме в срок всяка поръчка, като при заявено желание от страна на клиента, доставяме и монтираме готовото изделие.
Професионалният монтаж е нещо, от което препоръчваме да се възползвате, тъй като начинът на монтиране често се съобразява със специфичните условия в конкретния обект – нещо, което ние като професионалисти можем да определим с точност. Доверявайки се на нас, вие получавате продукт с отлична визия, който ще изпълнява своето предназначение по начин, който ви удовлетворява напълно.

Изящество и удобство

Предимството на нашите двукрили дворни врати е комбинацията от изискана визия и функционалност. Портите с две крила са едно много ефектно решение, което ще придаде допълнителна симетрия и усещане за лукс както на входната точка, така и на цялата зона. Самият облик на сградата, намираща се зад металната врата ще спечели много. Дори зданията с по-семпла архитектура ще придобият достолепно излъчване, заставайки зад вратата, която сме изработили. Удобството е фактор, от който повечето собственици и стопани на имоти се ръководят при избора на метален портал.

В това отношение двукрилите врати са решение без аналог, тъй като позволяват както пешеходно, така и автомобилно преминаване. Нашите съоръжения са едностранно отварящи се, изработени по поръчка в желания от клиента размер. Те са чудесно решение за затваряне на дворни пространства в частни домове и обществени сгради за ограничаване достъпа на външни лица, без да се използват масивни и плътни портали.

Говорейки за удобство, трябва да споменем, че двукрилите дворни врати могат да бъдат не само механични, но и напълно автоматизирани, с което се гарантира пълен потребителски комфорт. Благодарение на високия клас италианска автоматика, ще можете да задействате движението на крилата без да слизате от своя автомобил – идеално решение за студените и влажни месеци от годината.

Качество, което можете да си позволите

Двукрилите ни врати представляват тръбна конструкция от поцинковани стоманени профили с различен диаметър, в зависимост от желаните тежест и размер на крилата. Изящната метална композиция е свързана чрез безупречно направени заварки, тъй като това е възможно най-здравата връзка, устойчива на неблагоприятни външни условия и интензивно механично натоварване.

За да удължим живота на всяко изделие, ние полагаме най-добрата съвременна антикорозионна защита под формата на грунд и полиестерно прахово покритие в голям брой разцветки по RAL каталог. Това ви дава пълното спокойствие, че вашата врата ще устои на дори най-суровите атмосферни условия без да изгуби нито красивия си облик, нито способността си да служи по начина, който очаквате.

Ние ви предлагаме двукрили портални врати от най-висок клас, които спокойно можете (и трябва) да си позволите. Това са решения, които са практически вечни и не изискват особени усилия и средства за поддръжка в периода на експлоатация, а това е изключително солиден аргумент в полза на една малко по-скъпа първоначална инвестиция с пълна възвръщаемост във времето.

Както използваните материали, така и допълнителните елементи от конструкцията, в това число и автоматиката, когато е внедрена такава, са продукти с доказано качество, дело на утвърдени в своята област производители. Двукрилите дворни врати са напълно оборудвани с механизмите за затваряне и заключване, като по желание можем да предоставим брава, дръжка, патрон или резе за катинар заедно с катинара.

Освен красиви, стабилни и супер функционални метални врати, ние предлагаме също доставка на готовите изделия и професионален монтаж, който ще увеличи значително срока на безпроблемна експлоатация. В случай, че решите да монтирате сами съоръжението, ние предоставяме всички аксесоари, необходими за монтаж и сглобяване.