Четци и електрически брави от IronFence

Наред с пълната гама модерни системи за контрол на достъп, ние от Ironfence ви предлагаме и допълнителни компоненти, нужни за тяхната ефективна работа. Четци и електрически брави са особено необходими за защитата на входната точка на една сграда и отделните нейни помещения. Ние извършваме продажба, доставка и монтаж на тази група устройства за контролиран достъп.

Предимства

Предвид високия процент посегателства над частна и фирмена собственост, защитата на входните врати е ключова необходимост. За целта се подменя наличното механично заключване с ново поколение електрически брави, чието управление става с чипови ключове, с въвеждане на код или RIFD карта, посредством електронни четци. Този начин на отключване на вратата дава не само повече сигурност, но и значително удобство.

Все повече жилищни блокове и кооперации внедряват система за контрол на достъп с чип карти или друг електронен идентификатор. Това е една много разумна инвестиция, тъй като работния живот на електрическите брави е в пъти по-дълъг от този на механичните патрони и брави. С това се елиминира нуждата от честа подмяна на бравата, поради амортизация и умишлено повреждане. С инсталирането на електрическа брава се спестяват и средствата, необходими за изработка на ключови дубликати при всяка смяна на патрона и бравата. В случай на изгубен (откраднат) ключ, системата позволява бързо въвеждане на нова чип карта на мястото на липсваща. Входове, използващи четци с клавиатура за идентифициране чрез код, са напълно освободени от нуждата да предоставят нови чип карти. Кодовете, използван от лица, които вече нямат достъп до сградата се елиминират от паметта на системата.

    Системите за контрол на входна врата се състоят от:

  • Четци – с или без клавиатура; приемник за активни RIFD чип карти;
  • Контролери, осигуряващи връзката между четеца и електрическата брава;
  • Електромагнитни брави – управляват се от контролера;
  • Хидравлични автомати за затваряне на вратата;
  • Захранващ блок с акумулаторна батерия – обезпечава работата на бравата при прекъснато електроподаване.

Защо да ни се доверите?

Компанията ни предлага цялостни решения за охрана и контрол, подходящи за различни по предназначение и мащаб обекти. Работим с продукти на утвърдени производители, с което гарантираме дългосрочна и безпроблемна експлоатация на предоставените от нас продукти – електрически брави и четци. Разполагаме със собствени монтажни екипи, оборудвани с професионалната техника, необходима за бърз и качествен монтаж. Можем да се заемем с изготвяне на проект за изграждане на охранителни системи, съобразен с индивидуалните нужди на клиента и със специфичните особености на всеки отделен обект. Предлагаме гъвкави решения при ограничен бюджет. Цените ни са максимално достъпни за фирми и физически лица.