Предлагаме изработка, доставка и монтаж на конзолни портални врати, подходящи за голям брой приложения. Те са идеално решение за производствени предприятия, складови зони, административни сгради, места за платено паркиране, хотелски комплекси и жилищни зони. Предимство на нашите продукти е идеалното съотношение между високо качество и ниска цена.

Подходящи за натоварени зони и неблагоприятни атмосферни условия

Конзолните ни портални врати представляват метална плътна или решетъчна конструкция под формата на крило, движещо се на ролки. Порталите тип конзола се отличават с висока скорост на отваряне и ниско ниво на шум. Те съчетават висока степен на защита при контрол на преминаването в обособената зона с изключителна здравина и устойчивост на всякакви климатични условия и механични въздействия.

Нашите конзолни метални врати са изработени от висок клас поцинковани профили с прахово полиестерно (PVC) покритие. Конзолните плъзгащи се врати могат да бъдат изпълнени с различен пълнеж по избор на клиента, както и в богата гама от цветове по RAL каталог. Избираем е и начинът на отваряне на портала.

Тъй като работата на конзолните врати е подсигурена с висок клас механизми, те са подходящи за интензивна употреба в много натоварени райони. Високата износоустойчивост на цялата конструкция и отделните задвижващи компоненти, са гарантирани дори при лоши атмосферни условия. Металните пана разполагат с висока антикорозионна защита, благодарение на която и естетическата стойност и високата функционалност на вратите се запазват в продължение на дълги години.

Самата конструкция, в това число и свързващите отделните сектори заварки, са изработени по най-високите европейски стандарти. Това ви дава допълнително спокойствие, че нито студа, нито влагата, нито силното слънце ще окажат нежелано въздействие върху работата и визията на цялото съоръжение. Дори при интензивна употреба няма да възникне изкривяване на подвижното крило, което да затрудни движението и компрометира затварянето и отварянето на портала.

Механично/автоматично отваряне

Тъй като всяка поръчка за конзолна плъзгаща се врата се изпълнява спрямо указанията на клиента, изборът включва и начина на нейното задвижване – механично или автоматично. Предлагаме напълно автоматизирани конзолни врати, оборудвани с висококачествени италиански мотори, пригодени за висока степен на натоварване. Моторите са с двугодишна гаранция, която покрива вероятните не-умишлено предизвикани повреди, възникнали в гаранционния период.

Услуги

Нашата фирма ви предлага перфектно изготвена комплексна услуга, включваща изработка, доставка и монтаж на всички наши изделия,в това число и на конзолни врати, за да не се налага да търсите друг изпълнител в процес на внедряване и експлоатация на изработените от нас затварящи системи. При неволно или умишлено причинени повреди на съоръженията, също имаме възможност да реагираме бързо и адекватно, възстановявайки тяхната функционалност.

Приложение и предимства:

Плъзгащите се портали тип конзола намират огромно приложение в промишлени и търговски обекти. Това се дължи на свойството им да служат дълго и да осигуряват удобство на преминаващите в зоната пешеходци и автомобили. Този клас метални врати са решение без аналог за обекти със специално предназначение – военни обекти, държавни учреждения, болници, летища и др.

Сред многобройните предимства на конзолните врати е минималната поддръжка в процес на използване. Те се почистват изключително лесно, като поради липса на релса, по която да се движат, не се затруднява движението на крилото при натрупване на листа, прах и други замърсявания. Този тип подвижни дворни ограждения не изискват снегопочистване, тъй като снега не пречи на движението на крилото.