Оставете трайно впечатление у минувачите и своите гости

Нашите метални огради са най-доброто решение, когато е нужно да се осигури уединение и защита на различни по площ и геометрия имоти. Металната конструкция, когато е изработена по всички правила на занаята, притежава защитните свойства на плътната зиданата ограда. Това, с което тя се различава е, че не ограничава погледа и не създава усещане за по-малко пространство.

Нашите първокласни ограждения от стоманени профили не могат да бъдат лесно преодолени, а в същото време дават усещане за простор и свобода на хората, намиращи се зад тях. Тяхната дълготрайна функционалност е гарантирана както от безупречната ни технология на изработка, така и от внимателно подбраните и използвани материали.

За производството на огради от метал, компанията ни използва поцинкована и прахово боядисана стомана под формата на вертикални и хоризонтални кухи квадратни профили. Размерът им варира в широк диапазон: 15 х 15 мм; 20 х 20мм и 25 х 25мм. Начините на обработка на стоманените пръти са базирани на най-добрите производствени практики в световен мащаб.

Това ни дава възможност да предложим първокласна метална ограда, която е не само изящна като излъчване, но и устойчива на агресивни атмосферни условия и интензивно механично износване. Оградите, изработени от нас, запазват първоначалната си визия и функционалност дълги години при всякакъв климат и интензитет на използване.

Надежден и предпочитан партньор за частни и корпоративни клиенти

Нашата компания е предпочитан партньор както от големите бизнес и административни клиенти, така и от малките частни собственици на имоти, желаещи да съчетаят здравина и изящество в своя временен или постоянен дом. Ние предлагаме лоялност, коректност и комуникативност, а не просто продукти с невероятно високи качество и недостижима естетическа стойност.

Предимството при работа с нас се състои в правото на избор, с което разполагате. Имате възможността да изберете наше шаблонно решение, както и да предложите собствена идея, която ние да реализираме блестящо и отново в предварително договорения срок. Готовите ни модели и дизайни са толкова разнообразни, че не е трудно с едно от тези ограждение да си създадете усещане за уникалност.

Компанията ни има пълния капацитет да изпълни големи по обем и сложност проекти. Перфектната организация на работните процеси ни позволява да действаме бързо, без това да става за сметка на качеството на изработените от екипа ни метални огради и техните цени. Оградните ни системи са надеждна и и красива рамка за всеки вид открито дворно пространство.

Решения, съобразени с вашите желания

Както при изработката на самата метална конструкция, така и в процес на монтажа, ние се съобразяваме изцяло с желанията и вижданията на клиента. Готови сме да предложим компромисни отклонения от предварително изготвения план, когато стриктното му следване е невъзможно, нерентабилно или може да компрометира очакваните от вас здравина и устойчивост.

На вашето желание ще базираме формата, размера и декоративното покритие на дворната метална ограда, както и нейната цена. Междувременно ще изпълним съвършено всеки етап от техническата работа. Оградите от стоманени профили се изграждат посредством заварки – изключително здрав метод на свързване с висока дълготрайност и добър естетически облик.

За разлика от сглобяемите свързващи елементи, заварките са статични и се запазват до края на експлоатационния период на съоръжението – поне тези, направени от нас. Антикорозионните защитни покрития се нанасят след процесите по свързване на отделните елементи посредством заварка. По този начин сме сигурни, че сме изработили изключително здрави и трайни метални огради за двор с добър естетически облик.

Приложение на открито

Малко дворни ограждения са способни да устоят на неблагоприятните влияния на околната среда. Нито дървото, нито тухлените зидове имат нужната устойчивост на агресивни атмосферни влияния като силно слънце, големи температурни амплитуди и висока степен на влажност. Притежават я стоманените профили, използвани за конструиране на цялата ни гама метални огради за двор с отлично качество и достъпни цени.

На нас можете да поръчате висококачествена метална ограда с изгодна цена за линеен метър, която ще ви струва по-малко от заграждение, направено от друг, по-плътен материал. Готовите конструкции разполагат с пълна антикорозионна защита под формата на висококачествен грунд, съобразен с вида на основата и висок клас финишни покрития в цвят по RAL каталог.

Ако търсите дългосрочно решение, което не се нуждае от особена поддръжка и периодични ремонти, нашите градински огради от метал са продукт без аналог по отношение на непретенциозност, що се касае до обслужването. Те ще защитават и придават уют на имота ви в продължение на дълги години, без да се влияят от дъжд, сняг, силно слънце и минусови температури.

Компанията ни се занимава с изработка на метални огради от висок клас на максимално изгодни цени. Всеки етап от производствения процес – от подбора на суровините до монтажа на най-фините сглобки, е съобразен с климатичните условия на региона, в който ще бъдат използвани. Само така имаме свободата да дадем пълна гаранция за качеството на нашите изделия.

Вероятно не ви е известно, но за екипа ни е от огромно значение дали дадено ограждение ще бъде монтирано в планински район с голяма надморска височина или в някой от морските ни курорти. Условията в двете географски зони са коренно различни. В единия случай оградата ще се сблъсква със силен вятър, обилни дъждове и снеговалежи, както и с минусови температури. В другия, тя ще бъде под постоянно въздействие на солените морски изпарения във въздуха.

Предлагайки изработка на метални огради, компанията ни се ангажира с монтажните дейности, стига това да е желанието на клиента. Как ще се монтира дадена конструкция, зависи от редица фактори, включително от климатичните условия и особеностите на терена. Прилагаме най-подходящите методи на монтиране, използвайки съответните крепежни елементи, съобразно вида на основата, големината на оградата и интензитета на нейното използване.

Технология на производство на оградите

От производствените технологии, използвани за изработката на една метална ограда, се определя на какви цени ще можете да закупите такова съоръжение. Производството на металните ограждения е сложен технологичен процес, който изисква прецизно спазване на установените параметри.

Използват се универсални компютъризирани машини за заваряване, оборудване за валцуване на тръби и листова ламарина, машини за огъване на тел, лазерно и друго оборудване. Наличието на високотехнологично оборудване ни позволява да произвеждаме огромен асортимент от ограждения с най-високо качество и скорост.

Всички операции са автоматизирани, което ни дава възможност да произвеждаме големи обеми продукти с постоянно високо качество. Цялата производствена дейност се извършва с помощта на специализирани машини, в съответствие с всички норми и изисквания. Оградните ни системи отговарят на най-високите европейски стандарти, благодарение на което можем да гарантираме дългия им експлоатационен живот.

В работата си винаги вземаме под внимание фактори като универсалност и оптимални конструктивни решения. Към всички наши огради от метални профили е възможно да се поръчат допълнителни аксесоари за повишаване на тяхната безопасност и удобството при тяхното използване.

Производствените процеси протичат на няколко етапа, разделени по следния начин: Производство на конструкцията от метални профили – стълбове, крепежни елементи и пръчките, съставящи оградата; Боядисване на готовите изделия; Опаковка и доставка; Монтаж на готовото съоръжение по желание на клиента.

Един от основните етапи е производството на металните колове, тъй като те поддържат цялата конструкция на оградната система. За тяхната изработка се използва поцинкована стоманена ламарина с дебелина 1,6 мм. От нея се усуква профилна тръба с квадратно или правоъгълно сечение 40x60 mm. В зависимост от предназначението на отделните огради от метални профили, дебелината на стените на тръбите може да бъде различна. За защита от корозия те биват покрити с горещ цинк.

Също така, един от важните детайли са крепежните елементи, които ви позволяват качествено и надеждно да свържете отделните сегменти на вашата метална ограда за двор. За изработката на крепежни елементи се използва поцинкована стомана с дебелина 3 мм. Метален лист се нарязва на заготовки с помощта на лазер и след това се щампова.

На последния етап готовите ламаринени огради се боядисват, за да им се придаде желаният естетичен вид. Използваме съвременни бои и технологии за нанасяне, които ни позволяват да придадем на всички продукти привлекателен външен вид и да осигурим дългия им експлоатационен живот.

Процесът на боядисване на готовите ограждения се извършва на няколко етапа и включва следните операции:

  • Отстраняване на котлен камък и мазнини;
  • Измиване със специални химикали;
  • Боядисване и оформяне на покритието в пещи;
  • Охлаждане на продукта.

Крайните цени на метални огради не се влияят от тази операция, защото тя е част от производствения процес, и като такава, е калкулирана в цената на шаблонните и дизайнерските изделия. Изборът на цвят ви позволява да синхронизирате оградата с цвета на фасадата на сградата. Можете да заложите на сходна цветова схема или на по-ефектното решение – цвят, който е в пълен контраст.

Свържете се с нас още сега, за да поръчате изработка на висококачествена метална ограда за градина. Оградите ни са най-доброто решение за ограждане на частни дворове, индустриални зони и откритите площи на обществени и бизнес сгради.