Оставете трайно впечатление у минувачите и своите гости

Нашите метални огради са най-доброто решение, когато е нужно да се осигури уединение и защита на различни по площ и геометрия имоти. Металната конструкция, когато е изработена по всички правила на занаята, притежава защитните свойства на плътната зиданата ограда, но с разликата, че тя не ограничава погледа и не създава усещане за по-малко пространство.

Нашите първокласни огради от стоманени профили не могат да бъдат лесно преодолени, а в същото време дават усещане за простор и свобода на хората, намиращи се зад тях. Тяхната дълготрайна функционалност е гарантирана както от безупречната ни технология на изработка, така и от внимателно подбраните и използвани материали.

За направата на металните огради за двор използваме поцинкована и прахово боядисана стомана под формата на вертикални и хоризонтални кухи квадратни профили с вариации в размера от 15 х 15 мм; 20 х 20мм и 25 х 25мм. Начините на обработка на стоманените пръти са базирани на най-добрите производствени практики в световен мащаб.

Това ни дава възможност да предложим продукт, който е не само изящен като излъчване, но и устойчив на агресивни атмосферни условия и интензивно механично износване. Оградите, изработени от нас запазват първоначалната си визия и функционалност дълги години при всякакъв климат и интензитет на използване.

Надежден и предпочитан партньор за частни и корпоративни клиенти

Нашата компания е предпочитан партньор както от големите бизнес и административни клиенти, така и от малките частни собственици на имоти, желаещи да съчетаят здравина и изящество в своя временен или постоянен дом. Ние предлагаме лоялност, коректност и комуникативност, а не само продукти с невероятно високи качество и недостижима естетическа стойност.

Предимството при работа с нас се състои в правото на избор, с което разполагате. Имате възможността да изберете наше шаблонно решение, както и да предложите собствена идея, която ние да реализираме блестящо и отново в предварително договорения срок.

Ние имаме пълния капацитет да изпълним големи по обем и сложност проекти. Перфектната организация на работните процеси ни позволява да действаме бързо, без това да става за сметка на качеството на изработената от екипа ни ограда за къща или друг вид открито дворно пространство.

Решения, съобразени с вашите желания

Както при изработката на самата метална конструкция, така и в процес на монтажа, ние се съобразяваме изцяло с желанията и вижданията на клиента, предлагайки компромисни отклонения от предварително изготвения план, когато стриктното му следване е невъзможно, нерентабилно или може да компрометира очакваните от вас здравина и устойчивост.

На вашето желание ще базираме формата, размера и декоративното покритие на дворната метална ограда, като междувременно ще изпълним съвършено всеки етап от техническата работа. Оградите от стоманени профили се изграждат посредством заварки – изключително здрав метод на свързване с висока дълготрайност и добър естетически облик.

За разлика от сглобяемите свързващи елементи, заварките са статични и се запазват до края на експлоатационния период на съоръжението – поне тези, направени от нас. Антикорозионните защитни покрития се нанасят след процесите по свързване на отделните елементи посредством заварка. По този начин сме сигурни, че сме изработили изключително здрави и трайни огради на къщи и обекти с друго предназначение.

Приложение на открито

Малко дворни ограждения са способни да устоят на неблагоприятните външни условия. Нито дървото, нито тухлените зидове имат такава устойчивост на агресивни атмосферни влияния като силно слънце, големи температурни амплитуди и висока степен на влажност, каквато притежават стоманените профили, използвани за конструиране на металните ни огради с отлично качество и достъпни цени.

На нас можете да поръчате висококачествена метална ограда с цена за линеен метър, която ще ви струва по-малко от заграждение, направено от друг, по-плътен материал. Готовите конструкции разполагат с пълна антикорозионна защита под формата на високококачествен грунд, съобразен с вида на основата и висок клас финишни покрития.

Ако търсите дългосрочно решение, което не се нуждае от особена поддръжка и периодични ремонти, нашите дворни огради са продукт без аналог по отношение на непретенциозност, що се касае до обслужването. Те ще защитават и придават уют на имота ви в продължение на дълги години, без да се влияят от дъжд, сняг, силно слънце и минусови температури.

Компанията ни се занимава с производство и монтаж на метални огради от висок клас на максимално изгодни цени, като всеки етап от производствения процес – от подбора на суровините до монтажа на най-фините сглобки, е съобразен с климатичните условия на региона, в който ще бъдат използвани. Само така имаме свободата да дадем пълна гаранция за качеството на нашите изделия.

Вероятно не ви е известно, но за екипа ни е от огромно значение дали дадено ограждение ще бъде монтирано в планински район с голяма надморска височина или в някой от морските ни курорти. Условията в двете географски зони са коренно различни. В единия случай оградата ще се сблъсква със силен вятър, обилни дъждове и снеговалежи, както и с минусови температури, а в другия, ще бъде под постоянно въздействие на солената морска вода.

Произвеждайки метални огради за двор, компанията ни се ангажира с монтажните дейности, стига това да е желанието на клиента. Как ще се монтира дадена конструкция зависи от редица фактори, включително от климатичните условия и особеностите на терена. Прилагаме най-подходящите методи на монтиране, използвайки съответните крепежни елементи, съобразно вида на основата, големината на оградата и интензитета на нейното използване.