Автоматика за портални врати и паркинг бариери Ironfence

Предлагайки най-качествените метални портални врати и подвижни ограждения, ние подбираме много внимателно задвижващите механизми, осигуряващи тяхното автоматично движение. Всеки проект, изпълнен от нашата компания представлява изработка, доставка и монтаж на напълно завършено съоръжение. Това включва и внедрената автоматика, с която ще ви бъде максимално лесно да управлявате движението на крилата.

Поръчвайки изработка на портални врати или други подвижни метални ограждения при нас, вие получавате готов за експлоатация продукт, оборудван с най-модерната и функционална автоматична система. Компанията ни използва автоматика на италианската марка Intesa, тъй като нейните продукти ни позволяват да дадем пълна гаранция за безпроблемната работа на изработените от нас портали и паркинг съоръжения.

Автоматичните системи на марката Intesa включват:

Автоматично задвижване на радиални – двукрили врати

Електро механичните задвижващи механизми за двукрили портални врати на италианската компания са подходящи за портали с ширина до 7м. Те разполагат с приемник за управление на крилата от дистанция, както и със защитни фото клетки и сигнална лампа. Предвид специфичното разположение на входните портали, автоматиката на Intesa е пригодена за интензивна употреба при най-агресивни атмосферни условия.

Системите разполагат с алуминиев корпус, компоненти от неръждаема стомана и реверсивен асинхронен двигател с термична защита. Течната смазка на редуктора, амперметричните изключватели, контролният блок със защитна кутия и прахово боядисаният корпус при автоматиката за радиални портали, ви гарантират безупречна работа и дълъг живот на съоръженията, без необходимост от периодично обслужване.

Управлението се осъществява посредством магнитни карти, като няколко автоматики се контролират от едно дистанционно устройство. Налични са опции за пешеходно отваряне с персонален код за всяка автоматика. При внезапно прекъсване на електроподаването, движението на крилото се освобождава посредством секретен ключ, след което порталът преминава в ръчен режим на управление.

Автоматично задвижване за плъзгащи се врати

Плъзгащите се портални врати са продукт, с който се гордеем не само поради изящната визия на различните модели, но и заради високата функционалност на съоръженията. Тя със сигурност се дължи на безупречната работа на автоматиката на Intesa. Марката предлага електомеханични задвижващи системи с товароносимост от 800, 1500, 2200, 3600 и 6000 кг. Те са отново оборудвани с приемник за дистанционно управление, защитни фотоклетки и сигнална лампа.

И при автоматиката за плъзгащи се портални врати са налични факторите за интензивна употреба при неблагоприятни атмосферни условия – прахово боядисан алуминиев корпус, компоненти от неръждаема стомана и реверсивен асинхронен двигател с термична защита. Гаранция за дългия експлоатационен живот на плъзгащите се врати отново дават течната смазка на редуктора, амперметричните изключватели, и контролният блок със защитна кутия.

И при плъзгащите се метални врати управлението преминава в ръчен режим при прекъсване на електричеството. За целта се използва секретен ключ, който освобождава крилото.

Автоматични паркинг бариери

Автоматичните бариери предоставят огромно удобство при управлението на зоните за платено или служебно/абонаментно паркиране. Разработките на италианската марка Intesa са най-доброто решение за контрол на достъпа на места с интензивен трафик на автомобили. Електромеханичните бариери с бързо движение на рамена от 3 до 12 метра са проектирани за интензивна употреба при различните атмосферни условия. Те са устойчиви на корозия, с корпус от поцинкована ламарина, части от неръждаема стомана и реверсивен асинхронен двигател с термична защита.

Бариерите се задвижват посредством механичен редуктор, свързан с балансираща пружина. В случай на прекъсване на захранването, рамото на бариерата се освобождава посредством секретен ключ и преминава в ръчен режим на управление. При тях е налична опция за пешеходно отваряне, персонален код за всяка автоматика и възможност за управление на няколко автоматики само с едно дистанционно устройство. Достъпът се обезпечава с магнитни карти.

Гаранцията на автоматичните системи Intesa е със срок 2 години.