Висококачествена италианка автоматика за врати – Life Home Integration

Iron Fence е доставчик на решения за удобен достъп чрез автоматизация на гаражни и портални врати. Италианската компания е разработила широкообхватна гама автоматика за врати на конкурентни цени, включваща надземни и подземни електромеханични портални мотори и бариери за контрол на движението и престоя на автомобили.

Автоматичните системи се интегрират от нас в отговор на нуждите на клиентите от качествена, но все пак достъпна, електромеханична опция. 

Автоматиката на марката е проектирана с иновативна електроника, механично съвършенство и дискретен, стилен външен вид - всички качества, очаквани и търсени от клиентите. LIFE е олицетворение на тези качества. Това допълнително се засилва от редица функции, включени в продуктовия асортимент на марката, които не бихте очаквали да видите в тази ценова листа.

Иновативните разработки включват вградени устройства за безопасност, включително функция антисмачкване и откриване на препятствия. Автоматичното задвижване използва сензори, с чиято помощ движението на крилото се преустановява в случай на намиращ се в траекторията му човек или предмет. Допълнителните устройства за безопасност като фотоклетки, предпазни ръбове и земни вериги се интегрират с лекота.

Продуктовата серия „Лайф” се предлага в комплекти със захранващо напрежение на 24V и 230V. Серията е проектирана така, че да бъде съвместима с всички видове портали. Автоматика „Optimo” е предназначена за автоматизация на портална врата до 5м. крило, тежаща до 900 кг. Тя осигурява 90-120 градуса отваряне на двойни и единични двукрилни портали.

Подземните комплекти от серия Ergo са предназначени за порти до 3м, тежащи до 700 кг. Поддръжката и инсталацията им е максимално улеснена. Комплектите Ergo позволяват достъп до задвижващия блок, без да е необходимо да се свалят вратите. Предлагат се и опции от поцинкована и неръждаема стомана.

Комплектите за плъзгащи се врати Acer са предназначени за плъзгащи се по релсов път или конзолни затварящи съоръжения до 1500кг. Стилен и дискретен, контролерът DL се вписва идеално в корпуса, като премахва необходимостта от допълнителен външен корпус – чист и компактен вариант.

Серията Armor на италианската компания се използва главно за приложения, в които се включват големи тухлени основи. Системата от 24V е подходяща за порти с тегло до 200 кг и широчина 3 метра на крилото. Бариерата Supra завършва гамата, с възможност за избор на 3, 4 и 5 метрови рамене в два стила - с удароустойчив пластмасов и светодиоден корпус.

Готовност да ви доставим и инсталираме пълното оборудване за автоматизация

Налична е широка гама от аксесоари, проектирана специално за италианската автоматика за врати. Допълнителните компоненти включват: предаватели и приемници, контрол на достъпа и оборудване за безопасност. Те могат да бъдат интегрирани по всяко време. Оборудването за безопасност на трета страна и системите за сигурност, като контрол на достъпа и интерком, също могат лесно да бъдат интегрирани. 

Италианската компания предлага не само богат асортимент от надеждни електромеханични портали и паркинг бариери, но и контролни устройства, които са изключително удобни и лесни за програмиране. Два вида контролери са достъпни за употреба в диапазона: стандартен RG-контролен панел за прецизни настройки и DL-контролен панел за бързо и лесно настройване, изискващ само основни настройки.

Последният споменат модел позволява програмирането да бъде завършено само с няколко бутона, което отнема по-малко от пет минути. Дори при толкова лесна инсталация, екипът ни предлага безплатно обучение и продуктови демонстрации за монтажници, интересуващи се от внедряването на новата продуктова гама на LIFE.

Новата серия автоматични задвижвания на италианския концерн е също част от продуктовото ни портфолио. Тя е подходяща за индустриални и жилищни нужди, за нови или съществуващи инсталации. Предлага се с тригодишна гаранция, валидна, независимо дали въпросната автоматика за врата е инсталирана от монтажните ни екипи или не.

Гаранция за по-удобно и безопасно използване

Автоматичното задвижване на една масивна портална/ гаражна врата осигурява безапелационно удобство на потребителите. Вместо да слизате от автомобила си, за да отворите ръчно вратата, можете да го направите само с едно натискане на бутона на дистанционното управление. В дъждовно и студено време такава възможност е безценна.

Автоматиката дава гаранция за безопасното използване на порталите с тежка и масивна конструкция. Благодарение на вградените устройства (сензори и защити), са изключени всякакви възможности за инциденти в случай на намиращи се в траекторията на движение на крилото хора и предмети. Автоматизираните процеси ви пестят пари, елиминирайки случаите на повредена продукция и изплатени поради трудови злополуки обезщетения.