Предлагаме изработка на пешеходни врати в голям брой вариации по отношение на дизайн, размер и разцветка, като се стараем да предложим отлично качество на изработка при всички модели. Това, което прави пешеходните ни врати все по-предпочитани е тяхната износоустойчивост, здравина и дългосрочна, безпроблемна работа.

Ironfence ви предлага еднокрили и двукрили пешеходни врати, изработени от стоманено поциковани профили, които са допълнително подсилени с полиестерно прахово покритие за пълна антикорозионна защита. Вратите, изработени от нас разполагат с висококачествени крепежни елементи на италианската фирма IBFM, като диаметърът на пантите е съобразен с тежестта на крилата и интензитета на натоварване.

Отделните профили са свързани в елегантна композиция посредством перфектно направени заварки. Това ни дава възможност да гарантираме изключително дълъг експлоатационен живот на всяка пешеходна врата, която сме изработили. За да не се появи ръжда при връзките, сме положили съответните покрития (грунд и боя)не само върху профилите, но и върху заварките. По този начин, нито големите температурни амплитуди, нито влагата, нито механичното натоварване ще окажат негативно въздействие върху визията и работата на вратата.

Широко приложение

Сред основните предимства на нашите метални пешеходни врати е тяхното широко приложение. Поради изгодната си цена, те са идеално решение за затваряне на дворни пространства в частни домове и по-големи жилищни сгради – блокове и кооперации. Тяхната висока функционалност и надеждност ги прави също подходящо решение за различни индустриални, търговски и обществени обекти.

Както двукрилите, така и еднокрилите пешеходни врати са разработени специално за нуждите на административни учреждения, училища, производствени предприятия, складове, платени паркинги и др. Този клас изделия могат да се комбинират с останалите ни продукти – оградните системи, за да се постигне много по-висока степен на естетика и неприкосновеност на защитената зона. Възможна е и комбинация с подвижните ни портали при нужда от осигуряване не само на пешеходен, но и на автомобилен трафик.

Индивидуални решения спрямо нуждите на всеки клиент

Макар да предоставяме богат асортимент от пешеходни врати, ние сме готови да предложим персонална оферта, съобразявайки се с нуждите и предпочитанията на всеки отделен клиент. Изработваме дворните пешеходни врати по размер, посочен от клиента, като в случай на по-сложна като конфигурация пешеходна зона, сме готови да съобразим тяхната конструкция със съответните налични предизвикателства.

За да добавим естетическа стойност към вашия екстериор, сме се погрижили да изготвим оптимален избор от форми и разцветки. Вратите се доставят прахово боядисани в богата палитра от цветове по RAL каталог. Тъй като използваме най-доброто финишно покритие към момента, можем да ви гарантираме, че няма да се наложи пребоядсване на металната конструкция в следващите години. Към подобна операция можете да пристъпите единствено по собствено желание, в случай че решите да внесете разнообразие.

Комплексна висококачествена услуга

Ние предлагаме не просто изработка на висок клас пешеходни метални врати, а завършена, комплексна услуга, която гарантира по-висока функционалност и по-дълъг експлоатационен живот на съоръжението. Ние изпълняваме в срок всяка поръчка, като при заявено желание от страна на клиента, доставяме и монтираме готовото изделие.

Професионалният монтаж е нещо, от което препоръчваме да се възползвате, тъй като начинът на монтиране често се съобразява със специфичните условия в конкретния обект – нещо, което ние като професионалисти можем да определим с точност. Доверявайки се на нас, вие получавате продукт с отлична визия, който ще изпълнява своето предназначение по начин, който ви удовлетворява напълно.