Гаражни секционни врати от IronFence

Гаражните секционни врати, предоставени от IronFence се отличават с много високо качество, здравина и дълготрайност. Не можем да не изтъкнем и високите им естетически свойства, благодарение на които фасадата на вашия дом и бизнес обект не само няма да изгуби своето очарование, но дори ще го повиши – значително.

Особености

Характерно за гаражните врати тип секционни е поетапното им затваряне. За разлика от ролетните и двукрилите, секционните заемат отворено/затворено положение, затваряйки се на части, като се придвижват към тавана. Отварянето може да се извършва ръчно, посредством верижен редуктор или автоматично, чрез внедрена от нас висококачествена автоматика Life Home IntegrationProbo. Гаражната секционна врата се изработва от поцинковани метални плоскости, съединени хоризонтално. Можем да предложим профилиране на панелите в широк диапазон от вариации, в зависимост от клиентските предпочитания. Крилото на вратата от този тип се състои от панели, включващи поцинкована листова стомана и пълнеж от пенополиуретан. Особеност тук е методът на изработка. Панелите са създадени по специална система посредством многопластово огъване на ламарина за стабилно монтиране на панти.

Широка гама цветове и декори

Поцинкованата листова стомана, използвана за изработка на вратите, е покрита с полиестерна боя в широк диапазон от разцветки. По този начин гарантираме и естетика, наред с висока степен на сигурност на гаража или помещението, в което е внедрено съоръжението. Дизайнът на нашите продукти покрива също солиден брой вариации. Стоманените панели могат да бъдат плътни, с остъкление и с декорации от дърво. Методите на окачване на металните секционни врати варират спрямо предпочитанията на клиента и наличното пространство. Окачването може да бъде:

 • Стандартно;
 • Ниско;
 • Занижено (право);
 • С нисък/висок профил – за складове;
 • С висок профил и занижен вал;
 • Със стандартен ъгъл;
 • Вертикално – със и без занижен вал.

Свойства

Секционните метални врати, както и всички останали разновидности, притежават редица важни за условията в затвореното помещение свойства. Благодарение на уникалната технология, по която се изработват панелите, се постига висока степен на топлозащита във вътрешността на сградата. Термоизолацията, наред с високия клас ветро и влагонепропускливост, са особено необходими, когато гаражът е част от самата сграда.

Материалите за изработка осигуряват пожаро и прахоустойчивост на вратата. В същото време нивото на шум е намалено драстично, независимо дали отварянето е ръчно или автоматизирано. Благодарение на добавените гумени и силиконови уплътнения, вратите се движат плавно и напълно безшумно.

Автоматизация

При нужда сме готови да внедрим в съоръжението висок клас автоматика на престижната марка Life Home IntegrationProbo. Автоматиката осигурява задвижване на крилото, посредством двигател с различна степен на мощност, в зависимост от неговите размери и тегло. Именно мощността на мотора е фактор за скоростта, с която секционната врата се отваря и затваря. При използване на автоматични системи за управление на секционни гаражни врати, е изключително важно да се осигури защита срещу инциденти. Защитните функции на автоматиката, която използваме покриват дори най-строгите изисквания за безопасност - защита от скъсване на въжетата; защитни фотоклетки, инсталирани в гумения профил на най-долния панел; защита от прещипване на пръстите; специална придържаща профилна релса и т.н.

По желание могат да се инсталират и допълнителни аксесоари, повишаващи функционалността и анти-взлом защитата на нашите секционни гаражни врати като: вградена пешеходна врата с нисък профил, водещи фотоклетки, анти-паник брава, заключване с код, допълнително заключване, сигнални светлини, панел с вентилация, остъкление, прозорци, вентилационни решетки, четец на магнитни карти, отключване с код, задвижващо звено за непрекъсната работа, детектор за движение, спирачки и механизми против късане на въжетата. Чрез инсталиране на батерии, се осигурява непрекъсната работа на автоматиката при прекъсване на електричеството.

Защо да заложите на нашите продукти?

Секционните гаражни врати, изработени и инсталирани от нас, се отличават с дълъг експлоатационен живот и безпроблемна работа, независимо от начина на задвижване – ръчно или автоматично.

  Ние ви предлагаме:
 • Бърз монтаж на територията на страната;
 • Конкурентни цени;
 • Широка гама цветове + дървени декори;
 • Различни видове профилиране на панелите;
 • Защита от прещипване на пръстите;
 • Висококачествена автоматика – Life Home IntegrationProbo

Готови сме да направим оглед на място, за да ви препоръчаме оптимален вариант спрямо наличните в обекта ви условия. Работата с нас ви гарантира максимално потребителско удовлетворение. Екипът ни се отличава с компетентност, комуникативност и експедитивност – качества, характерни за утвърдените европейски компании.