Ние от Ironfence ви предлагаме богата гама аудио и видео домофони и домофонни системи на конкурентни цени. Разработки от най-ново поколение, продуктите ни са предназначени не само за големи жилищни сгради, но и за малки кооперации и еднофамилни къщи. Биха били особено полезни в различни по площ офис и административни сгради.

Предимства

Домофоните ни са дело на водещи производители и са проектирани за дългосрочна и надеждна работа. Задълбочените ни познания и опит в тази сфера ни позволяват да ви предложим най-добрите разработки при средствата за контрол на достъпа.

Съвременният домофон е важно технологично решение, отговорно за комуникацията в един многофамилен жилищен блок, а тя не бива да бъде прекъсвана дори за момент. Съдействайки ви при избора на модел, както и за монтажа на домофонната ви система, ние ви гарантираме сигурност, удобство и спокойствие.

Макар и не толкова ефективни, колкото видеодомофоните, съвременните домофони си остават предпочитани заради по-ниските им цени, макар да имат и други безспорни предимства. Те ви позволяват да комуникирате с останалите обитатели на сградата, както и с външните посетители. На база на тази комуникация, ще бъдете способни да прецените дали да ги допуснете във вътрешността на сградата.

Модерните домофонни системи дават значителна сигурност, но и невероятно удобство. Те ви спестяват нуждата да слизате до входа на своята жилищна или офис сграда, за да отключите на очаквани и желани посетители. Домофонът е почти винаги обвързан със заключването на входната врата, благодарение на което с натискането на бутон, можете да отключите вратата и допуснете всеки, спечелил вашето доверие.

Последните разработки при домофоните предлагат и допълнителен набор от функции, например включване на стълбищното осветление и повикване на асансьора. Ще се изненадате колко много неща може да прави домофона, така че на вас да ви е максимално удобно и спокойно. С натискането на един бутон ще осигурите светлина на близките си хора, когато влязат във входа на блока.

Домофонните системи се състоят от три основни компонента:

  • Входно аудиотабло;
  • Домофони – различен брой;
  • Механизъм за електронно отключване на входната врата.

За да се избегне умишлено манипулиране и повреждане на домофонната система, на входната точка се инсталира единствено таблото или така наречената бутониера. Важните за работата на системата елементи, се внедряват чрез скрит монтаж, с цел да се избегне насилственото отключване на вратата.

Като много важен компонент на домофоните от ново поколение трябва да посочим механизмите за управление на входна врата. За да бъде съвместимо с домофонната система, заключването трябва да бъде електронно, а не технически и морално остарялото механично заключване. Електронните брави дават висока степен на защита от неканени посетители и имат много по-дълъг експлоатационен живот.

Какво ви предлагаме?

Освен продажба и доставка на богата гама модерни домофонни системи, ние осигуряваме и монтажа на същите на територията на цялата страна. Съвременните решения са лесни за монтиране, но въпреки това окабеляването и свързването на всички компоненти на конфигурацията би могло да ви затрудни в известна степен.

Не е достатъчно просто да се снабдите с модерен домофон на изгодна цена. Необходимо е също да намерите опитен изпълнител, който да се заеме с интегриране на системата, която в големите жилищни сгради би представлявала сложна многокомпонентна конфигурация. Всеки модул на системата трябва да се свърже с централата, за да се присъедини към общото средство за отдалечена комуникация.

Да намериш качествен домофон на разумни цени е истинско предизвикателство, а какво остава за неговото интегриране в един многоетажен блок, в който живеят десетки домакинства. Скритите монтажи са по силите само на опитни експерти в областта, каквито имаме в екипа си.

Окабеляването на системите включва различни видове захранващи и комуникационни кабели за пренос на звуков сигнал. Полагането им чрез скрит в бетонна стена монтаж изисква не само отлични технически познания, но и специализирано техническо оборудване, с каквото обикновените хора и майсторите тип специалист по всичко не разполагат.

Добре обучените ни монтажисти се справят бързо с окабеляването и монтажа на всички видове аудио и видео домофони. Работим както с най-разпространените, така и с малко познатите видове окабеляване. Имате възможност да изберете и мястото на монтиране на входното аудио табло – открит монтаж или вграждане.

Възползвайте се от преференциалните ни цени за продукти с доказано качество и висока функционалност. Домофонът претърпя значителни подобрения - както чисто визуални, така и касаещи неговите работни възможности. Апартаментните устройства разполагат с цифров LCD дисплей, показващ важна информация относно комуникацията.

Офертата ни е валидна не само за сгради, в които домофонът липсва от списъка с удобни и практични разработки, но и за блоковете, където е необходимо старата амортизирана система да се замени с по-нова технология. В списъка ни с професионално извършени дейности влиза и демонтаж на домофонните инсталации, използвани до момента.

Там, където е възможно, ще използваме наличното окабеляване, за да направим всичко възможно да ускорим монтажните процеси и да ви предоставим по-изгодна оферта.