Ние от Ironfence ви предлагаме богата гама аудио и видео домофонни системи на конкурентни цени. Представлявайки разработки от най-ново поколение, продуктите ни са предназначени не само за големи жилищни сгради, но и за малки кооперации и еднофамилни къщи. Биха били особено полезни в различни по площ офис и административни сгради.

Предимства

Домофоните ни са дело на водещи производители и са проектирани за дългосрочна и надеждна работа. Задълбочените ни познания и опит в тази сфера, ни позволяват да ви предложим най-добрите разработки при средствата за контрол на достъпа. Разнообразието от различни като функции и дизайн устройства, дават възможност на всеки клиент да избере вариант, отговарящ на неговите нужди и бюджет.

Съвременните домофони са важно технологично решение, отговорно за комуникацията в един многофамилен жилищен блок, а тя не бива да бъде прекъсвана дори за момент. Съдействайки ви при избора на модел, както и за монтажа на домофонната система, ние ви гарантираме сигурност, удобство и спокойствие.

Съвременните домофони стават все по-популярни заради достъпните им цени, макар да имат и други безспорни предимства. Те ви позволяват да комуникирате с останалите обитатели на сградата, както и с външни посетители. На база на тази комуникация, ще бъдете способни да прецените дали да допуснете определени лица до вътрешността на сградата.

Модерните домофонни системи дават значителна сигурност, но и невероятно удобство. Те ви спестяват нуждата да слизате до входа на своята жилищна или офис сграда, за да отключите на очаквани и желани посетители. Домофонът е почти винаги обвързан със заключването на входната врата, благодарение на което, само с натискането на бутон, можете да отключите вратата и допуснете всеки, спечелил вашето доверие.

Последните разработки при домофоните предлагат и допълнителен набор от функции, например включване на стълбищното осветление и повикване на асансьора. Ще се изненадате колко много неща може да прави домофона, така че на вас да ви е максимално удобно и спокойно. С натискането на един бутон ще осигурите светлина на близките си хора, когато влязат във входа на блока.

Домофонните системи се състоят от три основни компонента:

  • Входно аудиотабло;
  • Вътрешни комуникационни устройства – различен брой;
  • Механизъм за електронно отключване на входната врата.

За да се избегне умишлено манипулиране и повреждане на домофонната система, на входната точка се инсталира единствено таблото или така наречената бутониера. Важните за работата на системата елементи, се внедряват чрез скрит монтаж, с цел да се избегне насилственото отключване на вратата.

Като много важен компонент на домофоните от ново поколение трябва да посочим механизмите за управление на входна врата. За да бъде съвместимо с домофонната система, заключването трябва да бъде електронно, а не технически и морално остарялото механично заключване. Електронните брави дават висока степен на защита от неканени посетители и имат много по-дълъг експлоатационен живот.

Какво ви предлагаме?

Освен продажба и доставка на богата гама модерни високотехнологични устройства, ние предлагаме също професионален монтаж на домофони на територията на цялата страна. Съвременните решения са лесни за монтиране, но въпреки това окабеляването и свързването на всички компоненти на конфигурацията би могло да ви затрудни в известна степен.

Не е достатъчно просто да се снабдите с модерен домофон на изгодна цена. Необходимо е също да намерите опитен изпълнител, който да се заеме с интегриране на системата, която в големите жилищни сгради би представлявала сложна многокомпонентна конфигурация. Всеки модул на системата трябва да се свърже с централата, за да се присъедини към общото средство за отдалечена комуникация.

Да намериш качествен домофон на разумни цени е истинско предизвикателство, а какво остава за неговото интегриране в един многоетажен блок, в който живеят десетки домакинства. Скритите монтажи са по силите само на опитни експерти в областта, каквито са всички членове на екипа ни.

Окабеляването на системите включва различни видове захранващи и комуникационни кабели за пренос на звуков сигнал. Полагането им в бетонна стена при монтаж на домофон изисква не само отлични технически познания, но и специализирано техническо оборудване. Обикновените хора и майсторите тип „специалист по всичко” не разполагат с нужната апаратура.

Добре обучените ни монтажисти се справят бързо с окабеляването и монтажа на всички видове аудио и видео домофони. Работим както с най-разпространените, така и с малко познатите видове окабеляване. Имате възможност да изберете и мястото на монтиране на входното аудио табло – открит монтаж или вграждане.

Възползвайте се от преференциалните ни цени за продукти с доказано качество и висока функционалност. Домофонът претърпя значителни подобрения - както чисто визуални, така и такива, касаещи неговите работни възможности. Апартаментните устройства разполагат с цифров LCD дисплей, показващ важна за комуникацията информация.

Офертата ни е валидна не само за сгради, в които домофонът липсва от списъка с удобни и практични разработки, но и за блоковете, където е необходимо старата амортизирана домофонна система да се замени с по-нова технология. В списъка ни с професионално извършени дейности влиза и демонтаж на инсталациите, използвани до момента.

Там, където е възможно, ще използваме наличното окабеляване, за да направим всичко възможно да ускорим монтажните процеси и да ви предоставим по-изгодна оферта. Експедитивност, комбинирана с прецизност и внимание към всеки детайл – това е мотото на нашата компания!

Защо ви е нужен съвременен домофон с камера?

Безопасността е потребност, която се нарежда на второ място по важност според популярната пирамида на Маслоу. Тя е следващото нещо, от което човекът се нуждае, след като си е осигурил храна, вода и покрив над главата. Чувството за сигурност и липсата на безпокойство относно защитата на собствения живот и имущество, са основна причина за нарастващата популярност на видеодомофоните.

Съвременните системи за сигурност предлагат много начини за контрол на достъпа и наблюдение на посетителите. Един от тези начини е съвременният етажен домофон с камера. Противно на общоприетото схващане, днес той не е лукс, а един от надеждните начини за защита на дома.

Освен това, съвременните устройства са толкова мултифункционални и разнообразни като дизайн, че далеч не се ограничават само с ролята на електронни „звънци“. Видеодомофонът е преди всичко средство за обезпечаване на безопасност, защитавайки ви от съмнителни лица, напористи търговци, членове на религиозни групи или просто неадекватни съседи.

Придобивайки модерна домофонна система на съвсем разумна цена, вие можете да видите кой стои зад входната врата на дома ви и да решите дали да го пуснете или не. Второто предимство на видеодомофона е, че ще бъдете информирани за всяко събитие, възникнало докато сте отсъствали от своето жилище.

Това важи с особена сила за моделите с функция за детекция на движение. Работещият след професионален монтаж домофон, ще засече движение в зоната на видимост на камерата и автоматично ще направи снимка или ще запише видео. Тази функция пести значително дисково пространство, както и време на потребителя при търсене на важни записи в архива.

Доверявайки се на реномирана фирма за домофони, вие си гарантирате сигурността на любимите ви хора и най-вече безопасността на вашите деца. Не на последно място, домофонът ви осигурява максимален комфорт, спестявайки ви излишни усилия. Свържете се с нас още сега, за да изберем заедно най-добрата разработка, отговаряща на вашите нужди и финансови възможности.