Индустриални секционни врати от IronFence

Индустриалните секционни врати, предоставени от IronFence се отличават с високо качество и функционалност. С тяхна помощ се осигуряват безопасни условия на труд в сгради и обекти с различно предназначение – производствени и складови бази, ремонтни и логистични центрове, халета, обществени сгради и др. Изключително високото качество на материали и изработка ги правят една много разумна бизнес инвестиция.

Особености

За разлика от обикновените гаражни, секционните индустриални врати се отличават с голямата си площ и по-високо тегло. Характерен за секционната метална врата е механизмът ѝ на отваряне и затваряне. Крилото на вратата се затваря на отделни сектори, придвижвайки се с плъзгане към тавана. Поради масивните им размери, вратите тип индустриални е желателно да се управляват автоматично посредством електрическа автоматична система. Задвижването, в случай че липсва автоматизирана функция, се изпълнява от верижен редуктор, като движението се осигурява по релси от специални водачи.

Здравината и дългосрочната експлоатация са напълно гарантирани при нашите индустриални секционни врати. Те са изработени от поцинкован метал под формата на хоризонтални съединяващи се плоскости. Ламаринените панели разполагат с пълнеж от пенополиуретан (термопанели), осигуряващ ефективна шумо и топлоизолация в помещението. Специалното им прахово-полимерно покритие ги прави пожаро и влагоустойчиви.

Висока степен на защита чрез италианска автоматична система

Всяка от индустриалните ни врати е възможно да се автоматизира, чрез интегрирана автоматична система. По този начин се постига максимално удобство и сигурност при нейното управление. Работим с висококачествена автоматика на италианската марка Life Home IntegrationProbo, позната с безупречната функционалност и безопасност на своите продукти. Автоматизираното движение е обезопасено посредством внедрените спирачки и механизми против късане на въжетата. Двигателите, задвижващи крилото са с мощност, съобразена с тежестта на вратата, така че да се постигне максимална бързина на отваряне и затваряне. Използвайки последно поколение задвижващо звено, се осигурява дългосрочна и безпроблемна работа на индустриалните секционни врати – до и над 50 000 работни цикъла.

В структурата на механичната система за задвижване Probo е внедрен енкодер, регистриращ намиращи се в опасна близост хора и предмети (защита от прещипване на пръстите). За да се избегнат инциденти, се активират незабавно мерките за противодействие чрез изпращане на сигнал към централния електронен блок. При нужда могат да се добавят допълнителни аксесоари, повишаващи безопасността на съоръжението – сигнални светлини, детектор за движение, вентилационни решетки и др.

Богат избор от цветове и дизайни

Всеки индустриален обект може да избере съоръжението, кореспондиращо най-добре с неговата фасада и интериор. Секционните ни врати се изработват в богата гама от цветове по RAL и различно оформление на панелите. Готови сме да изработим вашата врата по индивидуален дизайн, предоставен от вас или изготвен от специалистите в компанията ни. Дървесният декор е също опция, от която бихте могли да се възползвате.

Продуктите ни са високоадаптивни и могат да се пригодят към нуждите на съответния обект. С тях могат да се затварят не само входните точки на сградата, но и отделни нейни помещения – халета, цехове, административни отдели и т.н. Към всяко съоръжение е възможно да се свържат други устройства за управление и охрана – системи за контрол на достъпа.

Бърз монтаж на територията на цялата страна

Секционните индустриални врати са разработени по модерна технология, което прави монтажа им изключително лесен и бърз. Екипът ни има готовност да монтира всяко съоръжение в най-кратък срок на територията на цялата страна. При монтажа се съобразяваме със съществуващите в обекта условия, с цел да гарантираме дългосрочна, безпроблемна и безопасна работа на вратата. Цените ни са максимално достъпни и разумни, предвид високото качество, характерно както за материалите, така и за технологията на производство. Избирайки нас за свой партньор в изграждането на едно толкова важно за индустрията съоръжение, рентабилността на направената от вас инвестиция е 100% гарантирана. Гарантирана е и защитата на материалната ви база и служители.