В огромния ни продуктов каталог влизат и широк спектър плъзгащи се портални врати, подходящи за голям брой приложения. Това са портали, чиито крила се движат по релсов път, като можем да предложим и решения тип конзола, в зависимост от нуждите и предпочитанията на всеки клиент. Този тип съоръжения използват автоматика на най-добрите европейски производители, което гарантира дългосрочната им и безпроблемна работа.

Плъзгащите се портални врати биват изработени от оградни пана, метални профили или от ковано желязо. Използваме предварително поцинковани профили с прахово-полиестерно покритие (PVC) в цвят по избор на клиента. Металните конструкции разполагат с висока степен на антикорозионна защита, което ги прави устойчиви на неблагоприятни външни условия.

Перфектният начин на изработка, в това число и майсторски направените от нас заварки, правят плъзгащите се портали идеални за интензивна употреба в индустриални зони, административни сгради и други места с натоварено преминаване. Движещите се по релсов път портали, изработени от нас отговарят на най-високите европейски стандарти, гарантирайки комфорт и безопасност на употреба.

Какво е предимството на плъзгащите се портални врати?

Нашите плъзгащи се врати съчетават висока степен на сигурност и комфорт. Те имат за цел осигуряване на контрол на преминаващите хора и моторни превозни средства, тъй като за отварянето им е нужна специална акредитация. Нашите съоръжения са практични и надеждни, способни да работят безпроблемно при всякакви атмосферни условия и интензитет на преминаване.

Скоростта на отваряне е висока, а шумът от движението на крилото е сведен до минимум. Този тип портали са предпочитани поради факта, че не е необходимо почистването на сняг при зимни условия, каквато необходимост имаме при стандартните портални врати, където движението на крилото преминава по строго определена и значителна по площ траектория.

Друго, особено важно предимство на нашите плъзгащи се метални портали, е високата устойчивост на деформации. Съоръженията са пригодени за интензивна работа и издържат на голямо натоварване без да се изкривяват. В периода на експлоатация не е необходима особена поддръжка, а почистването им е максимално улеснено.

Тъй като това са напълно автоматизирани решения, нашите портали са оборудвани с висококачествени италиански мотори, пригодени за работа в сурови условия. Задвижващите системи разполагат с резервно захранване при аварийни ситуации. Отварянето и затварянето на портала няма да бъде възпрепятствано при временни прекъсвания на електроподаването.

Поддръжка при възникнали щети и инциденти

Ние предлагаме изработка, доставка и професионален монтаж на всички видове плъзгащи се портални врати, но с това далеч не се изчерпват нашите услуги. Имаме пълната готовност да извършим също предмонтажна подготовка на определената за преминаване зона, както и да предоставим резервни части и да ги монтираме при възникнали инциденти и неволно нанесени щети. Независимо дали порталът е повреден умишлено или вследствие човешка грешка, ние ще го върнем бързо във функциониращо състояние.

Ironfence ви предлага цялостна, комплексна услуга, за да не се налага да търсите други изпълнители при внедряване и експлоатация на плъзгащата се метална врата. Предимствата при работа с нас са огромни. На първо място вие имате доверен партньор, който ще вземе присърце вашите интереси.

Предлагайки високо качествени продукти на възможно най-ниски цени, ние сме идеалното решение не само за големите бизнес клиенти, но за частните собственици на имоти с по-скромни финансови възможности.