Идеалната комбинация между изискана визия и здравина

Нашите метални оградни пана са единственият удачен вариант, когато се търси начин за поставяне на граници между даден имот и заобикалящия го външен свят. Те са чудесно декоративно решение без аналог, защото малко други ограждащи съоръжения могат да предложат такава наслада за очите, макар че с красотата далеч не се изчерпва тяхната функция.

Паната, произведени от нашата компания са стабилни и пригодени да служат безпроблемно в продължение на дълги години. Предлагаме ги в разнообразни геометрични форми, големини и цветове, така че всеки поръчител да получи красиво индивидуално съоръжение, съобразено с личните му виждания за естетика и с особеностите на дворното му място.

Защо да изберете именно този вид ограждение?

Дълготрайност и естетика – това са двете основни характеристики на металните ни оградни пана, които ще ви спечелят не само с визията си, но и с невероятно изгодната си цена. Те са устойчиви на най-агресивните външни условия и следователно притежават изключително дълъг експлоатационен живот.

Оградите, изработени от нас ще запазят безупречното си състояние в продължение на десетилетия, без да е нужна сериозна поддръжка в процес на експлоатация. Здравината на свързване на отделните елементи на конструкцията ги прави подходящи не само за частни имоти, но и за градски и индустриални зони с висок интензитет на натоварване.

Пригодени да служат много по-дълго от всички останали метални съоръжения, без да е нужно допълнително капиталовложение за поддръжка, металните оградни пана с изключително изгодните си цени, са най-рентабилното решение в дългосрочен план. Плътни дувари и мрежи – две алтернативи, които не могат по същия начин да съчетаят визия и лекота на изграждане.

Направената от поръчителя инвестиция има почти 100% възвръщаемост, тъй като в процес на използване на оградната конструкция не се влагат допълнителни средства. Не са нужни ремонтни и укрепващи дейности за подобряване състоянието на изграденото от фирмата ни съоръжение. Запазват се не само здравината, но и създаденото с внимание изящество.

Нашите оградни пана са подходящи за обособяване на зони със специално предназначение, поради което често се използват на места с обществен достъп. С тях могат да се изградят красиви вело и пешеходни алеи, както и да се обособят границите на откритите площи в обекти като паркинги, учреждения, училища и т.н.

Паната от стоманени профили са също удачно решение за вашия частен имот. С тях можете да направите още по-привлекателни своята къща и дворно пространство, в случай че не търсите уединение и начин да се скриете от хорските очи. Предлагаме различни като орнаментика и геометрия конструкции, за да може всеки двор, независимо от специфичните си особености да се сдобие с висококачествено, дълготрайно и много красиво заграждение.

Бъдете креативни - създавайте заедно с нас

Компанията ни може да ви предложи голям брой изящни декоративни решения, но ако имате своя идея относно визията на вашето оградно пано, сме отворени за сътрудничество. Готови сме да изработим ограждения по предоставена от вас снимка, а защо не и да създадем заедно с вас изцяло ново и оригинално решение.

Радваме се на доверието на голям брой клиенти, именно заради умението ни да се вслушваме в техните желания. И все пак, в случай че идеите ви не подлежат на реализиране или поставят на риск основната функция на съоръжението, ние ще предложим компромисни варианти, които ще ви удовлетворят напълно.

Като изпълнител с огромна отговорност към всеки клиент, ние не бихме компрометирали своята репутация, водейки се изцяло от вижданията на клиента, който логично е с по-малко познания относно особеностите и изискванията на едно масивно оградно пано. Където е възможно ще реализираме идеите на поръчителя, а когато е необходимо ще предложим удачни алтернативни варианти.

Гарантирано качество на материали, производство и монтаж

Произведените от фирмата ни метални оградни пана са с безупречно качество и на изгодни цени. Конструкциите се състоят от стоманени профили с различен диаметър. Отделните компоненти са свързани посредством висококачествена заварка, гарантираща здравината на цялото съоръжение. Използваме най-добрите материали, както и последните производствени технологии.

Методите на производство, както и материалите се избират в зависимост от условията, в които паната ще бъдат използвани. Вземаме предвид климатичните условия, а също и натоварването, на което ще бъдат подложени. Паркове, спортни площадки, училища и производствени бази по начало се ограждат с по-плътна и масивна конструкция.

Вие решавате дали ще поверите монтажа на паното на монтажните ни екипи, или ще се заемете сами с неговото поставяне. За целта сме осигурили всички необходими аксесоари и крепежни елементи за сглобяване на системата. Важно е да уточним обаче, че монтираните от специалистите ни огради са по-ефективни в своята функция, и значително по-устойчиви на механично въздействие.

Наред с максимално ниски цени на оградни пана, осигуряваме и необходимите предмонтажни дейности. В случай, че изработеното от нас метално пано ще лежи върху бетонов фундамент, имаме пълната готовност да се заемем и с неговото изграждане, изпълнено по всички правила.

На вас остава също да решите какъв тип боядисване да приложим. Извършваме грундиране с последващо боядисване на металните профили с пистолет, както и прахово боядисване в богата гама разцветки по RAL каталог. Паната ни се изработват по начин, повишаващ не само защитата, но и естетическата стойност на вашия имот.