Автоматично задвижване за гаражни врати Life Home Integration Probo

IronFence има пълната готовност да ви осигури максимален комфорт и сигурност, предлагайки висок клас автоматика за гаражни врати на цени, достъпни за обикновения български потребител. Гаражът е помещение от ключово значение за съхранението на личния ви автомобил. Ние ще го направим по-сигурен, по-достъпен за вас и непревземаем от крадците.

Иновации за един по-сигурен и удобен живот

Иновативната концепция на Probo за задвижване вратите на гаражите е един от показателите за техническия прогрес, който спомага за установяване на безопасност и дълготрайност по отношение на експлоатацията на вратата, затваряща гаражното помещение. LIFE подобрява домашната автоматизация и електромеханичната автоматика за гаражни врати от въпросната серия е доказателство за това.

Този модел задвижвания гарантират безопасност по време на експлоатация, високо качество на инженерството и производството, както и гъвкавост на програмируемите функции. Позитивно впечатление прави и авангардния дизайн на устройствата за автоматично движение на крилото. Тази механична система за задвижване на гаражната ви врата несъмнено ще направи екстериора на дома ви модерен и привлекателен.

За направата на автоматичните задвижвания от серия Пробо са използвани висококачествени суровини, като са спазени и стандартите за качество с цел постигане на дългосрочна, непрекъсната работа и умело функциониране на механичната система, задвижваща гаражната врата.

Двигателят, който е основен елемент на италианската автоматика за секционни врати е оптимизиран да изтегля масивни конструкции с лекота. В случай на блокаж на автоматиката, процесът по деблокиране се извършва лесно и безпроблемно. Прикачването към начална позиция и възобновяване движението на крилото става автоматично.

Механичната система за задвижване от конкретната серия използва енкодер в своята структура, който при наличие на човек или предмет в непосредствена близост до вратата на гаража отправя бързо сигнал до електронния централен блок. Той бързо предприема активни мерки за противодействие с цел гарантиране на пълна безопасност на приближаващите предмети и хора.

Командният панел на италианската автоматика за гаражна врата е лесно достъпен и удобен за използване. Той позволява програмиране и настройка на всички функции на електромотора. Освен това електронният централен блок е програмиран с две програми по подразбиране, които съдействат за ускоряване на инсталацията: само едно докосване и системата е готова за употреба.

Друг важен приоритет на италианската автоматика за секционна врата от гамата Probo e, че се предлага с подробни инструкции, в които е описан начинът на инсталиране. Бързият монтаж спестява време и усилия, а постигнатите отлични резултати са доказателство за градивното иновативно развитие на продуктите LIFE.

Чрез фирмения ни уебсайт можете да поръчате иновативната концепция на Probo за автоматично движение на вратите за гаражи от всеки тип бързо, лесно и безпроблемно. За нас постигането на удовлетворение спрямо нуждите на клиента е основна цел и мотивиращ стимул за работа.

Удобство и безопасност без аналог сред механичните методи на отваряне

Защо да автоматизирате процесите по отваряне и затваряне на вратата на своя гараж? Оправдана ли е подобна финансова инвестиция, както и усилията по внедряване на компонентите на системата за автоматизация? Ние казваме Да! С нея ще можете да отваряте и затваряте гаража си без да излизате от автомобила. Тази опция ви осигурява не само удобство, но и защита от неприятни изненади.

Ръчното придвижване на затварящите конструкции е почти винаги свързано с известен риск от нараняване. Автоматичните системи на Life Home Integration от друга страна дават гаранция за безпроблемно използване. Сензорите за близост, вградени в конструкцията гарантират безопасността на хора и обекти. Продуктите, включени в този раздел ви позволяват да съчетаете комфорт и сигурност по идеалния начин.