Наред с многобройните решения за автоматизация на врати и други затварящи съоръжения, Ironfence ви предлага и богата гама паркинг бариери на ексклузивни цени. Бариерата си остава най-надежден метод за управление и контрол на зони с интензивно преминаване и престой на моторни превозни средства. Ние ще ви предоставим подходящ модел, отговарящ на вашите нужди, високи изисквания и бюджет.

Продукти от най-висок клас на италианската марка Life Home Integration

Като доказан лидер в областта на автоматизацията и с нова гама пътни бариери, LIFE пуска на пазара серия Supra. При версията с мотор 24V DC, с рамо до 5 метра, този вид електромеханични задвижващи системи предлага широка възможност за избор и инженеринг, като е обърнато внимание на всеки детайл, за да се реализират най-високите нива на качество, функционалност и естетика, които са на разположение днес.

Автоматични бариери Supra са достъпни като цени, с безупречна функционалност и приятен дизайн. Съоръженията от серията са с подсилени механични свойства, гарантиращи дългия им период на употреба. Благодарение на бързото движение на рамената, те са подходящи за индустриални зони и места с интензивен трафик.

Задвижването на рамото се изпълнява с висококачествената автоматика на марката. Тя има в структурата си енкодерна система, повишаваща значително безопасността при използване на бариерата. Енкодерът е обвързан със сензори за близост, които улавят наличието на хора и предмети и спират движението на рамото, за да се избегнат наранявания и повреди на автомобилите.

Облата конструкция на рамото на пътната бариера на престижния бранд е допълнителна гаранция за безопасност, особено в условия на силен вятър. Продуктите на италианската компания са произведени по най-високите стандарти за качество и безопасност. Внедрените защити елиминират риска от вероятни инциденти в зоните за преминаване и престой на автомобили.

Корпусът на една такава бариера, включително на модел с по-ниска цена, е устойчив на агресивни механични и атмосферни въздействия. Конструкцията е съставена от плътни метални профили, покрити с влагозащитаващи полиестерни бои. Покритието има антикорозионни свойства, като същевременно е устойчиво на големи температурни разлики и на UV радиация.

По желание на клиентите, всички модели бариери за паркинг могат да се оборудват с допълнителни аксесоари за по-удобно и надеждно използване – светлинни индикатори, звукова сигнализация, системи за контрол на достъп и т.н. Индивидуално се избират дължините на раменете спрямо широчината на отвора на входно-изгодната точка. Конструкцията е боядисана в ярко червено за още по-добра видимост от разстояние.

Лесни за управление

Всички функции на бариерата могат да бъдат програмирани съобразно специфични нужди и изисквания на потребителите. Контролният панел, перфектно интегриран и защитен от външната конструкция, е лесно достъпен и изключително интуитивен. Освен това вече съществуват две програми по подразбиране, които позволяват използването на системата веднага след нейното инсталиране.

Професионалната карта е еволюционна стъпка напред в управлението и програмирането на функциите на автоматични бариери Supra с помощта на отвертка. Контролните табла са дигитализирани, но изискват известен опит в управлението на фазата на програмиране. Иновативната карта Digital Life, предоставя много по-прост начин за инсталиране на продуктите на италианския бранд.

Още по-интуитивна, картата позволява системата за автоматизация да се програмира чрез просто натискане на бутон от клавиатурата (с цветни светодиоди), което прави операцията по програмиране на контролния блок наистина лесна задача. Всичко е цифровизирано, което означава значителна икономия на време и по-малък риск от грешки.

Лесна инсталация, незабавна интеграция

Протоколът DIGITAL LIFE TECHNOLOGY и интерфейсът улесняват инсталирането на фотоклетки, транспондери, цифрови селектори и други командни устройства на автоматичната бариера за паркинг, която ще ви предоставим на достъпна цена. Новите компоненти се разпознават веднага благодарение на приложението "plug and play", поради което системата може да бъде актуализирана и разширена по всяко време.

За да гарантира удобството и безопасността на своите автоматични задвижвания, италианската компания сформира отдела Life Digital Technology. Той е натоварен със задачата да проектира и изследва продукти, които да бъдат функционални, устойчиви и преди всичко да подпомагат бързата и лесна инсталация на автоматичните задвижвания.

В този важен отдел задълбочените познания в областта на електрониката и механиката се комбинират с ясното разбиране на нуждите на инсталаторите и потребителите на продуктите от удобство при въвеждане в експлоатация и използване на висок клас паркинг бариери. С иновативните софтуерни разработки на марката, всички сложни ситуации се свеждат до минимум.