Ironfence, ви предлага богата гама високотехнологични видеодомофони на невероятно изгодни цени. Устройствата са дело на водещи марки, представящи последните технологични разработки в своя клас. Услугата, предлагана от нас включва продажба, доставка и монтаж на цялата апаратура, като по избор, може да се ползва самостоятелно или заедно с някоя от многобройните дейности, в които сме доказан специалист.

Изгодните ни ценови оферти, както тези на самите продукти, така и цените, касаещи доставка и монтаж, позволяват не само бизнес сгради и офис помещения, но и частни домове да се снабдят с модерен и супер полезен видеодомофон на ексклузивна цена.

Видеодомофонът е следващото звено в жилищната комуникация. Той е подобрена версия на добрия стар аудиодомофон, която ви позволява не само да комуникирате вербално с лицата, застанали пред входа на дома ви, но и да виждате какво се случва отвъд прага ви във всеки един момент, включително, когато отсъствате. Домофоните с камера имат опция запис за по-късен преглед на събитията.

Качество на конкурентни цени

Предлаганите от нас видеодомофони са дело на утвърдени марки, добре познати по света, а вече популярни и на родния пазар. За да не се налага да правите компромис с качеството, сме се погрижили да предложим максимално достъпна цена на всеки отделен продукт. Стоките, включени в продуктовия ни каталог представляват комплекти, включващи външна и вътрешна станция. Добавени са и аксесоарите, нужни за инсталиране на компонентите на системата.

Новите технологии в комуникациите са широко застъпени при тази група продукти. Голяма част от нашите видеодомофонни системи са базирани на безжичната „wireless” технология, което улеснява значително тяхното монтиране и въвеждане в експлоатация. Удобният потребителски интерфейс на устройствата позволява лесна настройка и избор на работните функции.

Вече не е нужно да сте непрекъснато у дома, за да сте в течение кой и кога е посетил дома ви и е заставал пред вратата на жилището ви. Устройствата позволяват безжично свързване към смартфон, посредством специално приложение с възможност за преглед на изображението едновременно от над пет потребителя.

Пазарът предлага видео домофони с вградена система за контрол на достъпа, които са идеално решение за жилищни блокове и кооперации. При отделни модели, контролерът поддържа запис на до 10 000 карти, посредством които се контролира входната врата.

Системите от ново поколение разполагат с вградена памет, запазваща информация за отделни събития, например отключване на вратата от отделни абонати. Това позволява бързото разкриване на нарушения и инциденти. Домофонните станции с цветен монитор от висок клас са с вградена памет, поддържаща съхранение на над 130 снимки с дата и час, в който са направени.

При избора на видеодомофон е важно да се обърне внимание не толкова на възможните цени на различните модели, колкото на техническите им параметри. Препоръчваме да се фокусирате върху характеристиките на камерата, защото от тях зависи качеството на изображенията.

Големината и резолюцията на дисплея на абонатната станция (вътрешен модул) е също важен показател за качеството. 7-инчовите екрани са добро решение за апартаменти и къщи. Избирайки видедомофон за къща, е необходимо да се разгледа още един показател – влагозащитата на корпуса на външния модул.

Мястото, където ще бъде монтиран домашният домофон с камера, е желателно да разполага с навес, за да се избегне директно мокрене, заскрежаване и слънчевите отблясъци. Всички тези фактори оказват влияние върху чистотата на изображението. Едва ли бихте се задоволили с лоша картина в слънчеви дни и в условия на снеговалежи.

Камерите с IR подсветка са по-доброто решение, защото подсигуряват безпроблемното използване на цветния видеодомофон в лоши светлинни условия. В късните часове на деня е най-важно да знаем кой и с какви подбуди е застанал пред входа на дома ни. Желателно е камерата да използва сензор от висок клас, за да могат да се различават лица и по-дребни детайли, например текстове от документи за самоличност.

Кои са задължителните елементи на системата?

За да бъдем максимално полезни на всички свои клиенти, ние разполагаме на склад с всички допълнителни компоненти, способни да направят предоставените от нас видеодомофони с изгодна цена още по-ефективни. Такъв артикул са видеоадаптерите и видеоусилвателите, предназначени за регулиране на видеосигнала при паралелна работа на повече от един видео терминала.

Сред ключовите елементи на една модерна видеодомофонна система на малко по-висока цена влизат:

  • Входно табло
  • Механизъм за електронно заключване на входната врата
  • Абонатна домофонна станция
  • Окабеляване (не е нужно на безжичните модели)

Входното табло е компонентът, който се явява най-уязвим на атмосферни и механични въздействия, защото се монтира обикновено от външната страна на входната точка. Таблото представлява бутониера за повиквания, с брой на бутоните, съобразен с броя на абонатните станции. Желателно е всеки бутон да има адресираща табелка и подсветка за удобство на посетителите вечер.

Входното табло е с вградени микрофон, камера и говорител, чрез които се осигурява звуковата и визуална връзка между абонатите и посетителите. Всички тези устройства се нуждаят от специална защита, за да не бъдат умишлено повредени от крадци и вандали. Същото изискване важи и за кабелите. За да не бъдат прекъснати, е добре да останат скрити и недостъпни за недоброжелателите.

Видеодомофонът се монтира в жилището на съответния потребител на системата за комуникация. Контролния му панел разполага с различен брой клавиши за осъществяване на звукова и визуална връзка, за отключване на вратата и за допълнителни настройки. Изображението на дисплея и силата на звънене се настройват персонално.

Управлението от дистанция на механизма за заключване на вратата е важна част от функциите на съвременния видео домофон. За да се използват заключващите и отключващите функции на видеодомофоните е нужно входната точка да бъде оборудвана с електронна заключваща система. Надеждността на електронните брави е значително по-висока, а също и финансово по-изгодна, заради дългия ѝ работен живот и минимална поддръжка в периода на експлоатация.

Доверете се нашия опит и познания

Ако държите да получите продукт и услуга с най-високо качество, е необходимо да ни поверите целия процес по внедряване на домофонната ви система, без значение дали е многоабонатна или за еднофамилни къщи. Добрият избор на самото устройство се базира на опита, с какъвто ние разполагаме.

След оглед на място от наш експерт, ще можем да ви препоръчаме най-добрата конфигурация, отговаряща на вашите нужди, изисквания и бюджет. Освен монтаж на закупената домофонна станция, осигуряваме също резервни части и поддръжка на видеодомофоните, предоставени и инсталирани от нас.