Автоматика/задвижване за плъзгащи се портали Acer

Иновативната концепция на Acer за постигане на задвижване на плъзгащите се портали е един от показателите за технически прогрес, който съдейства за установяване на безопасност и дълготрайност по отношение на експлоатирането на вратите както в работна, така и в домашна среда. IronFence ви предлага широка гама автоматика за плъзгащи врати с отлично качество на достъпни цени.

Структура и свойства

Автоматиките за плъзгащите се врати имат специални компоненти по своята повърхност, които предпазват от удар. Този техен приоритет съдейства за постигането на дълъг срок на работа и своеобразна защита при тяхното използване. Автоматичните системи имат здрава конструкция, която се характеризира с издръжливост при температурни амплитуди и неблагоприятни климатични условия.

Корпусът на електромоторите за автоматично задвижване на вратите, плъзгащи се по релсов път е изграден от най-лекия метал в Менделеевата таблица – алуминий. Използван е алуминий с висока плътност, излят под налягане. По този начин конструкцията е още по-здрава и не подлежи на влиянията на околната среда.

При удар тази конструкция не се деформира и запазва своята структура, както и приятен външен облик. Автоматиките имат солидна външна кутия, чрез която се реализира защита както на механичните, така и на електронните части на структурата на механизма. Задвижването на вратите се осъществява лесно и безпроблемно при високи и ниски температури, тъй като алуминият е издръжлив метал.

Освен това алуминият е лек, ковък и устойчив на корозия метал. Използването му в изграждането на структурата на автоматиката прави механизмите, отговорни за движението устойчиви и надеждни. Моторното тяло на високия клас автоматика за плъзгащи врати е покрито с епоксиден прах, а за направата на зъбните механизми са използвани специални сплави, които придават издръжливост на цялостната структура.

Задвижващият механизъм се монтира лесно на вратата и може да се пусне в експлоатация веднага, след като е поставен. Функциите, които трябва да изпълнява вратата могат да бъдат програмирани спрямо желанията и потребностите на клиентите. Контролният панел е лесно достъпен. Той е интегриран във външната защитна кутия. 

В нашия сайт Ironfence.bg можете да поръчате иновативната концепция на Acer за задвижване, под формата на висококачествена автоматика за плъзгаща врата бързо, лесно и безпроблемно. За нас удовлетворяването на нуждите на клиента са основна цел и мотивация за работа.

Какво още е нужно да знаете?

На първо място е необходимо да знаете, че автоматизацията на плъзгащите се портали е възможна по всяко време. Процесът по добавяне на електромотор, който да задвижва крилото на вратата е един същ, когато се касае за нови и все още неизползвани съоръжения, и за такива, пуснати отдавна в експлоатация.

Има значение с каква мощност ще бъде електродвигателят, осигуряващ автоматичното движение на портала. Видът на автоматиката е добре да се избира от опитен специалист на база тегло и широчина на конструкцията. По правило колкото по-тежка е конструкцията, толкова по-мощен трябва да бъде моторът.

За да си гарантирате постоянното автоматично движение, е важно да поддържате в добро състояние релсовия път, по който се движи порталът. Необходимо е редовно да се почистват различните механични препятствия като паднали листа, прах, кал и камъни. Имайте предвид, че всяко затруднение в придвижването ще доведе до свръхнатоварване на мотора, което може да се окаже причина за окончателното му излизане от строя.