Изработката на различни видове метални парапети, е съществена част от дейността на нашата компания. Услугата е подходяща както за частни клиенти, така и за собственици и арендатори на големи търговски обекти, хотели и изобщо места с обществен достъп. Парапетите имат огромно значение за удобството и сигурността на хората, поради което ние се отнасяме изключително отговорно и сериозно към тяхната изработка.

Предназначение и характеристики на изделията

Металните ни парапети за балкони са перфектното решение за ограждане и обезопасяване на този вид архитектурни елементи. Причината е свойството им да издържат на агресивни атмосферни условия, без да понижат дори минимално своите отлични характеристики и визия.

Изработените от нас конструкции осигуряват удобство и сигурност, от които всеки клиент се нуждае. Веднъж поставени, те не се нуждаят от допълнителна поддръжка. Нашите изделия са грундирани и боядисани с най-добрите антикорозионни покрития, което гарантира тяхната висока износоустойчивост и дълготрайност.

Парапетите, които предлагаме могат да бъдат изработени от прави или извити метални профили с различен размер и дебелина. Имаме възможност да предложим голям брой декоративни орнаменти към поръчаните от вас парапети за тераси, както и да изработим предпочитан от вас модел, работейки по снимков материал или моделирайки и реализирайки ваша оригинална идея.

Стилно и надеждно ограждение за стълбища и платформи

Нашите изящни парапети за стълби се предлагат на изгодни цени. Те са идеални за сгради с обществен достъп – болници, училища, хотели, административни учреждения, търговски центрове и др. С тях можете да постигнете двете ключови за интериорния дизайн качества – красота и максимална сигурност за посетители и персонал.

Изработката на решетъчни детайли тип метален парапет включва използване на висок клас поцинкована и прахово боядисана (в цветове по RAL каталог) стомана. Стоманата е огъната и оформена в красиви декоративни детайли, така че безопасността да бъде идеално съчетана с естетиката. За разлика от всички останали материали, използвани за целта (дърво, стъкло и др), стоманените профили имат най-висока устойчивост на влага и механично въздействие.

Изработени по високите критерии на занаята, парапетите ни не подлежат на амортизация, което означава, че няма да се нуждаят от частична или пълна подмяна след няколко години. Фирмата ни предоставя продукт, готов да ви служи десетилетия наред, без да е нужна допълнителна финансова инвестиция в процес на експлоатация.

Проекти, изпълнени блестящо!

Това, което можем да предложим като изпълнение е безупречна изработка на парапети за тераси с различна големина и сложност, на конкурентни цени. Сроковете за изработка се определят от мащабите и сложността на проекта, като гарантираме експедитивна и отговорна работа на всеки отделен клиент. Нестандартните размери по отношение на дължина и височина не са проблем за нашия екип.

Ограденото с изработен от нас парапет стълбище ще бъде максимално обезопасено и с изключително привлекателна визия. В случай, че поръчаната конструкция трябва да се монтира върху бетонов фундамент, какъвто липсва, екипът ни може да се заеме и с тази задача, преди монтиране на готовата система.

Свързването на отделните елементи на всички метални парапети за тераси и стълби, се изпълнява посредством заварки. Заваряването на металните конструкции се извършва с изключително внимание и с модерни заваръчни машини, така че да се постигне максимално качествена и дълготрайна връзка.

По желание на клиентите можем да използваме и подвижни аксесоари за сглобяване на парапетната система. Когато това е необходимо сглобките се правят посредством метална планка със самонарезен винт или болт с гайка. Избираме метода на свързване, който смятаме за удачен в конкретния случай. За екипа ни е важно да предложим не само красиви метални парапети за тераси на изгодни цени, но и едно надеждно обезопасително съоръжение.

Постарали сме се да предложим комплексна услуга, включваща консултация при избора на модел, както и съвместно създаване на такъв, в случай че търсите оригинално и отличаващо се решение. Освен изработка, осигуряваме също доставка на готовите системи и професионален монтаж на място – всичко това изпълнено в кратки срокове и с много висок професионализъм.

Високо качество на разумна цена

Защо да изберете именно нас? Защото заслужавате най-доброто, а ние ви го предлагаме на съвсем разумна цена. Предлагаме здрави, надеждни и стабилни метални парапети на цени, които са невероятно изгодни, предвид отличните им характеристики. Никога не бива да се подценява качеството на един парапет, защото с него се ограждат особено рискови сградни елементи – балкони, стълбища и открити площадки.

Парапетът има основно предпазваща функция, а това налага да се обърне специално внимание на начина, по който той е изработен. Металните елементи на конструкцията е важно да бъдат устойчиви на огъване, а заварките – неподлежащи на счупване дори при агресивно механично въздействие.

Оградните системи от въпросния вид често се монтират на открито. Този факт ни задължава да се погрижим за запазване на механичната им здравина и приятен облик. Готовите конструкции преминават няколко етапа на обработка, включващи полагане на грунд с антикорозионни свойства и боядисване с лакови покрития с изключителна трайност.

Предоставените от фирмата ни метални парапети за стълби и външни балкони не подлежат на амортизация вследствие на неблагоприятните климатични условия. Силното слънце, влагата и големите температурни разлики не могат да повредят парапета, изработен от специалистите, работещи в нашата компания. Предлагаме продукт, в който си заслужава да вложите известно количество финансови средства.