Изработваме пълната гама метални парапети, подходящи както за затворени помещения, така и за открити площи. Те са идеалното решение за големи търговски центрове, обществени и административни сгради, спортни съоръжения и др. Имаме готовност да изпълним големи като площ и сложност проекти, осигурявайки безопасност, удобство и визуална наслада на посетителите на вашия обект.

Неподвластни на времето

Времето, не само като срок, но и като атмосферни условия не е фактор при експлоатацията на изработените от нас портални врати. Всички изделия са изработени от поцинковани стоманени профили с отлична антикорозионна защита. Това ги прави устойчиви на влага, в това число и на директно намокряне, включително в комбинация с изключително ниски температури. Нито стоманената конструкция, нито свързващите заварки и укрепителни елементи ще се повлияят от неблагоприятните външни условия.

Финишните покрития – боите, които използваме при изработката на портални врати са от най-висок клас, което позволява да устоят както на вредните UV лъчи, така и на най-агресивните минусови температури. Това са изделия, пригодени за използване на открито, които могат да служат безпроблемно в продължение на дълги години, без да е нужна особена експлоатационна поддръжка. Веднъж поставени, металните портали ще ви създават единствено удобство и защита, но не и каквито и да е притеснения – не и тези, изработени от нас.

Тъй като са изработени от висок клас стоманени профили, порталните ни врати са подходящи за места с особено натоварен трафик на преминаване. Ние използваме висококачествени крепежни елементи на италианската компания IBFM с различен диаметър и степен на товароносимост. Независимо от тежестта на крилата, нашите портални врати няма изгубят своята функционалност поради увисване. Движението на всяко крило ще запази стандартната си траектория в продължение на години, независимо от интензитета на използване.

За пешеходни и автомобилни зони

Всеки метален портал бива съобразен с вида на преминаване във вашия обект. Вратите могат да затварят пешеходни алеи, както и да осигуряват трафика на автомобили, като в този случай се взема предвид ширината, а също и броя на крилата. За максимално потребителско удобство и по-висок контрол на преминаване, можем да осигурим пълна автоматизация на вратите, използвайки висококачествени италиански мотори. Така ще можете да си спестите излизането от автомобила, за да отворите външната врата.

Предлагаме пълната гама затварящи и заключващи механизми

Ние предлагаме не само продукти, но и избор на клиента. Вие избирате почти всеки аспект, свързан с визията и характеристиките на порталната врата – от формата на стоманената решетка до броя на крилата, цвета и метода на боядисване и грундиране. Не бихме ви лишили и от избора на затваряне и заключване на вашето съоръжение.

За да предоставим напълно завършен и готов за експлоатация продукт, ние предлагаме порталните врати заедно с монтирани механизми за затваряне и заключване. Това, което получавате е съоръжение с устойчиви на съответното натоварване панти, оборудвано с брава с дръжка и патрон за заключване.

В зависимост от вида на обекта и неговото предназначение, можем да предоставим и резе за катинар заедно с катинара, като се ангажираме да предложим най-качествените съвременни решения.

С нас, вие получавате съвършената комплексна услуга, включваща изработка, доставка и монтаж на метални портални врати. По ваше желание, можем да извършим и предмонтажна подготовка на обособената за преминаване зона.