DES-DESE: качество, което трябва да се покаже

Тези хора, които гледат напред в бъдещето по отношение на така наречената „домашна интеграция“, избират LIFE: това е нов лидер в качеството и технологиите, с редица решения, които въвеждат авангардни концепции и предимства. Настоящата система за откриване, създадена от фотоклетки Visio, селектори Deco и Dixi и поддържащи колони Rex, представляват нова референтна точка в бизнеса, благодарение на ефективността, гъвкавостта, безопасността и лекотата на инсталиране. С LIFE е започнала нова ера на автоматизацията от всяка гледна точка.

DIXES: качество, което се отличава

Онези от вас, които гледат в бъдещето по отношение на така наречената „домашна интеграция“, избират LIFE: това е нов лидер в качеството и технологиите, с редица решения, които въвеждат авангардни концепции и предимства. Системата за дистанционно управление Rolling Code, създадена от селектора Dixes с ергономична клавиатура и декодера Dix представлява нова референтна точка в бизнеса: благодарение на неговата ефективност, гъвкавост, безопасност и лекота на използване. С LIFE започна нова ера на автоматизация от всяка гледна точка.

Аксесоари

AREC

Кутия за вграждане в стената за фотоклетки, селектор и цифрови клавиатури. (броя / кутия 10)

AREF

Поддържаща скоба за фотоклетки, селектори и цифрови клавиатури. (броя / кутия 4)

ALED

Индикаторна светлина за селекторите на клавиши. (само DES-DESE) (броя / кутия 5)

ALEP

Интерфейс за фиксиране на фотоклетки, селектори и цифрови клавиатури, когато се използват различни стени. (броя / кутия 4)


SPLENDOR - FULGOR

Системи за осветление и сигнализация.

 SPLENDOR:

Със Splendor, LIFE осветява с нова светлина в сектора на така наречената „домашна интеграция“: това не е обикновена, мигаща светлина, а авангардно устройство, перфектно интегрирано с другите елементи на домашното осветление. Нещо повече, неговото производство може да бъде предизвикатество за времето и метеорологичните условия. Лесно е за инсталирване. Има много гъвкави решения и модерен дизайн, който отговаря на изискванията за външното пространство на дома, добавяйки  функционалност и елегантност. Друга луминесцентна идея на LIFE за по-лесен и комфортен начин на живот е концепцията на Фулгор, която е довела до задълбочено проучване на луминисцентните източници, имащи за цел да валоризират и оптимизират това, което има нужда да бъде осветено, грижейки се за психологическото и перцептивното усещане за благополучие спрямо заобикалящата среда, като е обърнато специално внимание на формата и избора на суровини, за да бъде постоянно ориентиран в създаването на продукт с основен, но не натрапчив дизайн. Освен че е снабден с ясни и прости инструкции, Fulgor е проектиран за бърза инсталация при всякакви обстоятелства. Неговият основен и оригинален външен вид е в синхрон с външната част на къщата и с другите продукти на LIFE. За всяко друго изискване вече имате на разположение пълен набор от персонализирани услуги.

FULGOR: бъдещето на осветлението

Fulgor е първият елемент от новия проект на LIFE. Той е една стъпка към пълната и оригинална система за интегрирано осветление. Технологията на LIFE ви позволява да боравите с много и разнообразни устройства по едно и също време, с най-лесните и бързи връзки. Поради изследванията на LIFE ще бъде възможно да се програмира и контролира външното осветление от разстояние, като се интегрира функционирането му с всяка друга система в дома: от системи за затваряне / охрана, до напоителни системи, климатични системи, дори и електрически домакински уреди. В крайна сметка LIFE ви приветства за бъдещето: от днес. За производството на Splendor и Fulgor LIFE избра най-добрите суровини и елементарна, макар и твърда двукомпонентна структура с найлонова основа, укрепена със стъклени влакна и силна, устойчива, дебела и прозрачна повърхност от плексиглас. Това осигурява най-добро съпротивление срещу удар, извън съпротивлението на пряка слънчева светлина, влажност и дъжд.

Аксесоари

SKANX

Съвместима антена за фенерче SPL серия и RG58 коаксиален кабел.

ASP

Поддържаща скоба за монтаж на релефен фенер. (броя / кутия 4)

FULBA

Плоча за основа за FUL пост.
(броя / кутия 4)


Life DREAM 433.92Mhz 3 канал за преобръщане на кода

 

Life представя новия 433.92MHz подвижен код с дистанционно управление с 3 канала.

В допълнение към двата традиционни канала, чрез натискане на двата бутона можете да имате третия защитен канал.

 

Life FAST R1E 433.92Mhz 1 приемник на кодов подвижен канал

 

Life FAST R1E 433.92 Mhz 1 приемник на кодов подвижен канал.

Приемниците FASTR E имат 750 вграден код на паметта и терминална платка за захранване, антена и реле N.O. (канали).

Броят на релетата варира от 4 (R4E) до 2 (R2E) и 1 (R1E), според различните модели. Всяко реле може да функционира по 4 различни начина: импулсно, бистабилно, за кратко време 30 секунди и за дълго време 180 секунди.

Технически характеристики:

 • Брой канали: 1
 • Честота: 433,92 MHz
 • Код: подвижен код
 • Брой кодове: 750
 • Захранване: 12-24 V a.c./d.c.
 • Пълно съпротивление на входа: 50 Ohm
 • Чувствителност: 105 Dbm
 • Абсорбция в режим на готовност: минимум 20 mA / максимум 100 mA
 • Контактът на релето обикновено е отворен: максимум 50 V 0.5 A
 • Работна температура: -10°C +55°C
 • Размери: 77x59x24 мм
 • Тегло: 70 г

Внимание! Life FAST R1E приемникът е съвместим с предаватели Life FIDO.

Life FIDO2 433.92Mhz 2 бутон за преместване на кодов предавател

 

За този предавател е характерен съвършен синтез на естетика, ергономичност и функционалност. Неговият дизайн добавя елегантност и практичност към ежедневието. Защитната обвивка, изработена от здрава и устойчива пластмаса, осигурява отлично функциониране при всякакви условия. Батериите, които са 12V, осигуряват дълъг живот и обхватът удовлетворява всяко изискване за използване.

 

Life SKANT 433.92MHz антена, повишаваща обхвата на предавателите

 

Life SKANT 433.92MHz антена, повишаваща обхвата на предавателите

Технически характеристики:

 • Дължина на кабела: 3м
 • Височина на антената: 16,5см
 • Разстояние на дистанционно управление: до 300м
 • Може да се използва с всички двигатели, например: Faac, Nice, Came, Key, Beninca и др.

 LIFE VISIO фотоклетки

 

Тези, които са се насочили към бъдещето чрез така наречената „домашна интеграция“, избират LIFE: това е нов лидер по отношение на качество и технология, с редица решения, които въвеждат авангардни концепции и предимства. Настоящата система за откриване, създадена от синхронизираните релейни фотоклетки Visio, от фотоклетките с дигиталната технология Life и чрез всички поддържащи аксесоари се представя нова референтна точка в бизнеса: поради своята ефикасност, гъвкавост, безопасност и лекота на използване. С LIFE започна нова ера на автоматизация от всяка гледна точка.

Качеството на LIFE стартира през етапа на проектиране и продължава през цялото време. Структурата на фотоклетките е в ABS, а електронната част е с двойно покритие, за да се предотврати изтичането на вода и влажност.

Спецификации

Максимално разстояние: 20м (в далечина)

Захранване: 12/24V AC

Работна температура: от -20 до 55°C

Размери: 64 x 78 x 26мм