Изграждане на оградни системи – творчески процес, в който участвате и вие

Предлагайки пълната гама защитни и декоративни оградни системи, ние можем да повишим както естетическата стойност, така и функционалността на всеки отделен обект. Нашите продукти са универсално решение, приложимо в частни домове, бизнес обекти, административни и офис учреждения, обществени сгради, паркове, спортни площадки и др.
Това, което ни отличава е високото качество на изпълнение, съчетано с използване на най-добрите съвременни материали. Ние предлагаме изделия от поцинкована и прахово боядисана стомана, както и красиво завършени орнаменти от ковано желязо. Към всеки етап от изпълнението на дадена задача, ние подхождаме изключително отговорно, съобразявайки нашите възможности с желанието и нуждите на клиента.

Ние не предлагаме единствено оградни системи по каталог, а даваме възможност на всеки клиент да реализира творческата си фантазия. Готови сме да изработим композиции в различни нестандартни размери, както и да изпълним проект по предоставена от вас снимка. За нас ще бъде огромно удоволствие да се впуснем в приключението, наречено съвместно проектиране на модел, при което вие ни предоставяйте своите идеи, а ние ви помагаме да ги реализирате – възможностите са неограничени. Това, което можем да ви предложим под формата на здрави и невероятно красиви оградни системи е:

Метални огради

Металните огради са заграждения без аналог по отношение на степен на защита и естетика. Те позволяват обособяване на защитена зона, без да се поставят плътни граници, които ограничават визуалната свобода и намаляват оптически площта на защитената територия. Нашите огради от метални профили ще ви подарят не само спокойствие и усещане за сигурност, но и невероятна естетическа наслада. Всеки проект, изпълнен от нас е изцяло съобразен с желанието на клиента по отношение на размер, визия и функционалност.

Оградни пана

Оградните пана, изработени от нас са идеалното решение за тези, за които симетрията и изящните форми са приоритет №1. Това, че изделията от този клас са изключително красиви, съвсем не означава, че те могат да се използват единствено като декорация. Напротив, те предоставят сигурност, като същевременно добавят висока естетическа стойност към конкретния обект.

Идеални за частни дворове, търговски и административни сгради, както и за обособяване на пешеходни зони, паркове и спортни площадки, оградните пана се изработват в размер, цвят и форма, избрана от клиента. Ние предлагаме оптимален брой вариации, както и възможност да изпълним изготвен от вас самите проект.

Системи от ковано желязо

Оградните системи от ковано желязо притежават неповторимо излъчване, съчетано с изключителна здравина и устойчивост на механично натоварване. Кованото желязо е орнамент, изискващ специфичен процес на обработка, което прави този тип съоръжения малко по-скъпи, но пък не по-малко желани от хората с афинитет към красивото.

При изработката на оградни системи от ковано желязо, ние следваме иновациите и най-новите методи на работа. Наивно е да се смята, че огромни по площ съоръжения, са направени по класическата формула – оформяне на нагорещено желязо посредством физическата сила на ковашкия чук. В своята практика, ние използваме професионални машини, които дават визуално същия, но значително по-добър като свойства краен резултат.

Метални парапети

Изработваме пълната гама метални парапети, подходящи както за затворени помещения, така и за открити площи. Те са идеалното решение за големи търговски центрове, обществени и административни сгради, спортни съоръжения и др. Имаме готовност да изпълним големи като площ и сложност проекти, осигурявайки безопасност, удобство и визуална наслада на посетителите на вашия обект.